Liga III

”Vulturii”, opt meciuri la rând fără înfrângere! Au întrerupt şi seria invincibilităţii ”cocoşilor”

Vineri, 24 noiembrie, pe stadionul din Horezu s-a disputat ultimul derby judeţean din Liga a III-a. Flacăra a înfruntat Viitorul Dăeşti. Erau două echipe în formă, cu multe rezultate pozitive în ultimele runde. Ambele, aflate în lupta pentru play-off. ”Cocoşii” erau pe locul 3. Şi-au pierdut din elan. ”Vulturii” au fost mai buni. Viitorul Dăeşti a deschis scorul în minutul 15, după o fază fixă, prin fundaşul Cătălin Pîrvulescu. Horumbă i-a centrat din corner. Suspansul s-a menţinut până spre final. Andrei Stanciu a dublat diferenţa în minutul 88. 0-2 a fost la final, iar Viitorul Dăeşti a urcat pe locul 2 în clasament. A ajuns la opt meciuri fără înfrângere. De două luni nu au mai pierdut elevii lui Marius Vlădoi şi Costel Gaiţă în cel de-al treilea eşalon.
”A fost un meci normal de Liga a III-a. Terenul s-a prezentat în condiţii bune pentru vremea de acum. Ne cunoşteam adversara, ştiam ce joacă şi am pregătit jocul în funcţie de asta. Am fost peste adversara noastră, am controlat jocul, nu le-am permis să aibă ocazii prea mari. Eu spun că e o victorie meritată. Am mai avut oportunităţi, şi o bară, a lui Traşcă. Băieţii au înţeles ce trebuie să jucăm. Fiecare şi-a văzut de joc. Cred că a fost un meci frumos. În partea secundă s-a jucat şi pe contre. Având în vedere că a venit târziu golul 2, partida a fost deschisă oricărui rezultat. Era clar că va fi un joc dificil pentru noi. Aveau şi ei patru victorii consecutive. Cred că am fost mai pragmatici şi mai organizaţi, în special pe faza defensivă. Sunt şi la noi jucători tineri şi, la fel, o echipă nouă. Din vechiul lot, de la Dăeşti, au rămas doar patru jucători. Uşor-uşor au început să crească şi cei tineri, să ne omogenizăm, ca şi lot, să prindem tot mai multă încredere. Este ok ce s-a realizat până acum. Mai departe… nu ne gândim la alţii, ci la ceea ce facem noi. Mai sunt patru etape. Acum… sunt doar statistici. Vedem la final unde ne situăm”, a declarat Marius Vlădoi, oficialul de la Dăeşti. Ultima înfrângere a ”vulturilor” datează din 29 septembrie (de la Roşiori).
”Nu avem un lot numeros. Am avut puţine soluţii, cam aceeaşi jucători care duc greul etapă de etapă. Tot campionatul l-am jucat cu 11-12 jucători. Intervine şi uzura. A fost greu încă de la început. Ştiţi cum am pornit, cu câteva zile înainte, cu o echipă nouă. Eu zic că suntem pe plus, dacă luăm în calcul tot. Nu ne-am făcut de râs. Mă aşteptam ca la un moment dat să clacăm. Speram să se amâne cât mai mult momentul acesta. Dăeşti a meritat victoria. Au mai multe soluţii pe bancă, spre deosebire de noi. Cu toate acestea, primul gol al lor a fost precedat de un off-side clar. Nu s-a semnalizat, a ieşit corner şi gol pentru oaspeţi. Am mai primit unul spre final de partidă. Mai avem o etapă. Mergem la Turnu Măgurele. Jucăm contra liderei. Eu sper să ne întoarcem cu punct sau, de ce nu, chiar să producem surpriza. Iar apoi tragem concluziile, din iarnă vedem ce va mai fi”, a declarat şi Cătălin Bucă, antrenorul horezenilor.
Flacăra Horezu: Sporea – Moldovan, Sofianu, Samson, Caralicea, Stoenică, Pîrvu, Iordache, Mihăilă, Rotea, Zamura. Au mai jucat: Cornicioiu, Niculcea, Pasăre şi Prunaru.
Viitorul Dăeşti: Denis Vlădoi – Vasile, Ghiţă, Pîrvulescu, B. Enache, Florescu, E. Enache, Horumbă, Savu, Cârciumaru, Stanciu. Au mai intrat: Traşcă, Tisanu, Zamfirescu şi Bîrziche. Andu Popolan este accidentat. Are probleme la gleznă. Aşteaptă rezultatele analizelor. Şi Răzvan Dinu a fost indisponibil tot din cauze medicale.

Articole Similare

Back to top button