Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Auto-Moto

Volkswagen are propria divizie de performanţă – R GmbH

Volkswagen R este numele diviziei de performanta a constructorului german, care se va ocupa de modificarea si personalizarea modelelor existente in gama.

Cele doua modele sportive Scirocco R si Golf R inaugureaza divizia R Gmbh, responsabila de viitoarele versiuni de performanta ale modelelor Volkswagen si de pachetele sportive. Pe viitor, in interiorul atelierului de performanta vor lua nastere viitoarele pachete sportive R Line si viitoarele kituri personalizate Volkswagen Exclusive.
„Vehiculele noastre contribuie la emotionalizarea si creşterea marcii Volkswagen”, a explicat Ulrich gt Riestenpatt. Richter, General Manager la Volkswagen R GmbH.
Nasterea diviziei Volkswagen R este rezultatul unei cresteri a cererii inregistrate pe segmentul vehiculelor de performanta si pe cel al modelelor personalizate. Pe viitor, constructorul german intentioneaza sa adauge liniei R o serie de modele noi, precum Polo, Jetta, Touareg si poate chiar Beetle.

Sursa: Nurvil Rm. Valcea, Departament Marketing Volkswagen

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button