Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Liga II

ARTIMON ŞI-A DAT DEMISIA!

Artimon Alin CSM* luni seara, antrenorul echipei CSM Rm. Vâlcea şi-a făcut bagajele şi a plecat la Timişoara * tehnicianul bănăţean şi-a reziliat pe cale amiabilă contractul cu echipa din Zăvoi

CSM Rm. Vâlcea a rămas de luni seara fără antrenor principal, după ce Alin Artimon şi-a prezentat brusc demisia, şi-a făcut bagajele şi a plecat din Zăvoi, întorcându-se acasă, la Timişoara. Tehnicianul bănăţean pregătea echipa vâlceană din turul campionatului 2008-2009, mai precis din luna septembrie, după desfiinţarea echipei Forex Braşov, la cârma căreia se aflase până în acel moment.

„Mulţumesc jucătorilor, suporterilor şi presei vâlcene pentru susţinerea acordată”

Contactat telefonic, Artimon ne-a confirmat că a renunţat la contractul cu echipa vâlceană, decizia având la bază motive personale, şi a precizat că plecarea nu este legată de vreun conflict cu şefii CSM-ului. „Mi-am reziliat contractul cu CSM pe cale amiabilă, fără a exista vreo discuţie în contradictoriu între mine şi conducătorii din Zăvoi. Am decis că trebuie să-mi închei colaborarea cu echipa vâlceană acum, deoarece aşa am considerat că e mai bine. Aş dori să mulţumesc jucătorilor, suporterilor, precum şi presei vâlcene, pentru că m-au susţinut permanent, că au avut încredere în mine, în toată perioada cât am antrenat în Zăvoi. Am întâlnit la Vâlcea persoane extraordinare, iar experienţa acumulată îmi va folosi pe viitor. Sper ca pe viitor să existe un interes mai mare faţă de echipă din partea tuturor celor care se află în staff-ul de conducere”, a precizat fostul „principal” din Zăvoi.

Teleşpan va pregăti echipa până la finalul campionatului
 
Alin Artimon a negat deocamdată că ar avea oferte concrete de la alte grupări din ţară, însă a precizat că, în niciun caz, în actualul sezon, nu va mai putea pregăti vreo formaţie din Seria a II-a a Ligii Secunde, regulamentul Federaţiei Române de Fotbal interzicându-i acest lucru. Artimon a mai avut intenţia de a pleca de la CSM şi înainte de începerea actualului sezon, în august, din motive financiare, însă atunci s-a răzgândit şi a revenit la Vâlcea. Mai mult ca sigur, până la finalul campionatului, echipa din Zăvoi va fi pregătită de secundul Dumitru Teleşpan.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button