Volei

Voleibalistele vâlcene participă la turneul interjudeţean de speranţe

margaritÎn perioada 9-11 martie, la Piteşti, se va desfăşura turneul interjudeţean din cadrul Campionatului Naţional de volei feminin destinat echipelor de speranţe. La competiţie vor participa cinci echipe, printre care se va afla şi formaţia Clubului Sportiv CET Govora, pregătită de antrenorii Nicoleta şi Marius Mărgărit. Dintre grupările concurente, la turneul semifinal se vor califica doar cele care vor ocupa primele două locuri în clasamentul turneului.
Iată echipele participante: Liceul cu Program Sportiv Piteşti, CS CET Govora, Clubul Sportiv Şcolar Târgu Jiu, Colegiul Naţional „Nicolae Titulescu” Craiova şi Clubul Sportiv Şcolar 5 Bucureşti.
„Avem o echipă tânără, care se află abia la primul an în care participă la campionatul de speranţe. De aceea, consider că, pentru noi, este importantă în primul rând prezenţa, dar nu neapărat şi rezultatul. Dacă fetele nu vor reuşi să se califice la turneul semifinal, nu este nicio problemă, ne vom stabili acest obiectiv anul viitor”, ne-a declarat antrenorul Marius Mărgărit. (O.D.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button