Liga III

Vlădoi, înger şi demon la FC Ghecon

* tânărul atacant a marcat un gol, dar a ratat fantastic alte două ocazii, spre disperarea coechiperilor săi * scorul final a fost 2-1, pentru Minerul Mătăsari 

 Pe terenul din Berbeşti, care începe să semene din ce în ce mai mult cu Valea Neajlovului, din celebra bătălie de la Călugăreni a lui Mihai Viteazu, FC Ghecon a susţinut vinerea trecută încă o partidă din cadrul acestui tur de campionat al Ligii a III-a, în compania celor de la Minerul Mătăsari.
După un debut de meci extrem de plictisitor, care mai avea puţin şi-i adormea pe cei aproximativ 50 de spectatori, echipa deputatului Dan Mazilu avea să marcheze primul gol. Ciprian Vlădoi, fostul jucător al echipei din Zăvoi a fost şi înger şi demon pe terenul din Berbeşti, deschizând scorul în prima repriză, dintr-un gol cu capul, după o lovitură de colţ executată impecabil de căpitanul echipei, Iulian Roşoagă. Până la final, acesta avea să mai rateze fenomenal în două ipostaze aproape identice: o dată singur cu portarul şi a doua oară singur cu… poarta goală, însă acesta a lovit inexplicabil balonul lateral, spre stupefacţia coechipierilor cât şi jucătorilor adverşi. Şi „minerii” din Mătăsari şi-au creat numeroase ocazii de a marca, Mocioacă respingând mingea de pe lina porţii după ce portarul Cruceru ieşise dintre buturi, plus o bară. Până la urmă, un rezultat de egalitate ar fi fost unul rezonabil, dacă ne luăm după ocaziile celor două echipe. Minerul Mătărsari a înscris prin Simion, în minutul 68, dintr-un penalty produs după un fault al lui Băltăţeanu şi prin Clipici (minutul 80). „Le-am explicat observatorilor că s-a produs o greşeală prin delegarea tuşierei Ramona Dragnea la meciul nostru, pentru că fata respectivă este din Târgu Jiu şi a jucat fotbal la această echipă. S-a şi văzut că a greşit mult în defavoarea noastră”, a spus la finalul partidei antrenorul Ion Ştefan.

„Absenţa lui Ciortan s-a simţit enorm”

Suspendat pentru cumul de patru cartonaşe galbene, Ovidiu Ciortan a absentat la meciul cu echipa din Mătăsari, astfel că antrenorul Ion Ştefan a trebuit să improvizeze şi să construiască echipa de aşa natură încât lipsa prolificului jucător să nu se simtă prea mult. După încheierea partidei, „nea Fane” a mai rămas pe banca tehnică câteva minute bune, fiind extrem de deranjat de faptul că au pierdut printre degete o nouă victorie. „Ciortan e sufletul atacului la noi, iar lipsa lui de pe teren s-a simţit enorm. M-a deranjat faptul că golul 2 al adversarilor a fost marcat din ofsaid. Pentru prima dată de când am venit la FC Ghecon, le-am reproşat jucătorilor că nu aveau voie să piardă şi că nu s-au concentrat deloc pentru a menţine rezultatul obţinut la pauză. Sufăr foarte mult pentru acel eşec”, a mai adăugat nea Fane. 

Vineri – cu FC Caracal

În ultima etapă din acest tur, echipa din Lăpuşata va juca în deplasare, în compania liderei, FC Caracal, pentru ca apoi, peste aproximativ o săptămână, să-şi dispute şi restanţa cu Primăvara Craiova. „N-avem ce pierde la Caracal, de aceea vom juca cât se poate de relaxaţi. În ceea ce priveşte meciul cu Primăvara Craiova, trebuie să câştigăm cele trei puncte”, a încheiat Ion Ştefan.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button