Diverse

Viorel Neacşu, învins în cursa pentru vicepreşedinţia AJF

* la finele Adunării Generale din 3 decembrie, candidatul din Drăgăşani a ţinut să le mulţumească delegaţilor care i-au acordat votul, „dovedind astfel că sunt parolişti până la capăt”

Viorel Neacşu nu a strâns decât 16 voturi în tentativa de a redeveni vicepreşedinte al AJF Vâlcea, la alegerile care s-au desfăşurat vinerea trecută. Extrem de supărat după aflarea rezultatului final, candidatul din Drăgăşani a avut totuşi puterea să îi felicite pe delegaţii care l-au susţinut până la capăt.

„Pentru mine, fotbalul este un capitol încheiat!”

„Le mulţumesc celor care mi-au acordat votul, dovedind astfel că sunt parolişti. Din păcate, au fost şi mulţi delegaţi pentru care doar anumite interese au primat. Îmi pare rău că zona Drăgăşani nu va mai avea de-acum încolo un reprezentant în structurile de conducere ale AJF Vâlcea. A fost un post de vicepreşedinte pe care l-am câştigat foarte greu, dar pe care acum îl pierdem cu atâta uşurinţă. Nu ştiu dacă zona de sud a judeţului Vâlcea îl va mai putea obţine vreodată, mai ales în conjunctura actuală. Pentru mine, cred că fotbalul este un capitol încheiat!”, a spus Neacşu.
Fostul vicepreşedinte al AJF Vâlcea s-a declarat consternat de faptul că delegaţii din fotbalul judeţean au picat prea uşor în capcana jocului politic. „Nu cred că era nevoie ca domnul deputat Cristi Buican, preşedinte al organizaţiei PNL Vâlcea, despre care am aflat că s-a implicat în mod deosebit pentru a-i ajuta pe cei doi colegi de partid ai săi, să fie prezent la Adunarea Generală de săptămâna trecută”, a mai precizat Viorel Neacşu.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button