Alte sporturi

Viorel Diaconu a cucerit aurul la Gala „Shogun Challenge”

* alţi doi luptători vâlceni s-au întors cu medalii de la întrecerea desfăşurată la Bucureşti: Adrian Păunescu (argint) şi Cosmin Ioan Licu (bronz)

Recent, mai precis sâmbătă, 8 mai, a avut loc la Bucureşti competiţia de kickboxing denumită „Shogun Challenge”, competiţie care a reunit peste 280 de sportivi din toată ţara. Un rezultat deosebit a fost obţinut de sportivul Viorel Diaconu, care e legitimat la clubul „Tiger Gym” din Rm. Vâlcea. Acesta a luptat pe regulamentul oficial de K1 şi a obţinut locul 1 după ce l-a învins în finală pe campionul de muay thai Bogdan Stanciu de la clubul „Hontai” din Bucureşti. De menţionat că la această competiţie au mai fost obţinute alte două medalii, una de argint prin sportivul Adrian Păunescu şi alta de bronz, prin sportivul Cosmin Ioan Licu. „A fost o competiţie interesantă, având în vedere şi numărul de participanţi. Doresc pe această cale să felicit organizatorul în persoana domnului Adi Dejanu, pentru buna desfăşurare a evenimentului şi pentru primirea călduroasă de care am avut parte”, ne-a declarat Viorel Stanciu, antrenorul clubului „Tiger Gym” din Rm. Vâlcea.
Următoarea competiţie la care vor participa luptătorii vâlceni e gala de kickboxing muay thai „Tai Shin Do”, care se va desfăşura la Bucureşti, la finele acestei săptămâni, şi anume sâmbătă, 22 mai.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button