Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Liga IV

Viitorul sezon începe în ultima decadă a lunii august

Echipele de Liga a V-a nu se vor bucura prea mult de vacanţă şi de sezonul estival. Actualul campionat s-a încheiat pe 13 iunie, iar ediţia de campionat 2010-2011, conform hotărârii luată de Biroul Executiv al AJF într-una dintre ultimele şedinţe ale sezonului, va debuta pe 29 august. Numai că, înainte de a începe lupta în campionat, echipele de Liga a V-a sunt invitate să participe la o altă competiţie, Cupa României, ediţia 2010-2011, primele meciuri din această întrecere fiind programate pentru 14 august, de la ora 18.00 (primele trei faze). Cu alte cuvinte, o parte dintre formaţiile din ultimul eşalon judeţean vor avea la dispoziţie aproximativ două luni de pauză. Altfel, AJF a mai luat hotărârea ca noul sezon al Ligii a IV-a să debuteze pe 21 august, orele de disputare ale partidelor rămânând aceleaşi stabilite şi pentru sezonul tocmai încheiat, care fuseseră, însă, schimbate, la un moment dat, ca urmare a propunerii aprobată a unor echipe în cadrul Adunării Generale ce a avut loc în acest an. Astfel, meciurile de seniori la Liga a IV-a vor începe la ora 12.00, iar cele de juniori A1 vor avea loc în deschidere, începând cu ora 10.00, în timp ce meciurile de Liga a V-a se vor desfăşura începând cu ora 11.00, în cazul în care se desfăşoară duminica. (S.S.)

Articole Similare

One Comment

  1. Cum e posibil ca Biroul Ex. al AJF sa modifice o hotarare luata de Adunarea Generala?Daca Adunarea a hotarat o ora de disputare a meciurilor la liga a IV de ce s-a schimbat?

Lasă un răspuns

Back to top button