Liga V

Victoria Fumureni visează frumos!

* Florin Dinucu şi colegii săi şi-au propus să termine sezonul în prima jumătate a clasamentului Seriei a II-a

Din această vară, în comuna Lungeşti nu mai activează decât o singură echipă de fotbal: Victoria Fumureni. Cealaltă grupare, Ceramica, s-a retras la începutul sezonului deoarece baza sportivă din Lungeşti a intrat într-un amplu proces de modernizare. Victoria Fumureni, trupă care s-a format şi din iniţiativa unuia dintre cei mai inimoşi fotbalişti din zonă, Florin Dinucu, duce mai departe tradiţia sportivă a comunei Lungeşti, deşi pentru un sezon trebuie să-şi defăşoare meciurile în „exil”, la Ştefăneşti.
Repartizată în Seria a II-a de la „Onoare”, Victoria Fumureni doreşte să se numere printre protagonistele campionatului. „În această vară, am reuşit să întărim lotul cu câţiva jucători de valoare şi ne-am fixat ca obiectiv clasarea în prima jumătate a clasamentului. Dacă ne vom îndeplini obiectivul îi vom face o mare bucurie şi domnului primar din Lungeşti, Ion Chesnoiu, pentru ca anul viitor, când se vor termina lucrările la baza sportivă, să putem juca acolo”, ne-a spus Florin Dinucu.
Altfel, fotbalistul a ţinut apoi să mulţumească consilierilor locali din Ştefăneşti, pentru că au permis ca Victoria Fumureni să-şi desfăşoare meciurile pe terenul de fotbal din această comună în perioada în care baza sportivă din Lungeşti se află în reparaţii. „Pe viitor, aşteptăm sprijin – inclusiv de ordin financiar – şi din partea consilierilor locali din Lungeşti, pentru a ne putea îndeplini obiectivul pe care l-am fixat!”, a adăugat Dinucu.

Nicolae CIUCESCU

Articole Similare

One Comment

Lasă un răspuns

Back to top button