Politica

Victor Stănculescu şi TNL strâng semnături pentru respingerea măsurilor draconice propuse de PD-L şi pentru demiterea Guvernului Boc

Tineretul Naţional Liberal se opune categoric aşa-zisului plan de măsuri economice prezentat de actuala guvernare şi îl va respinge, atât la nivel parlamentar, cât şi public.

„Liberalii vor respinge planul lui Traian Băsescu la nivel parlamentar şi public, vom discuta  cu orice guvern de tehnicieni şi de oameni competenţi care să-şi asume măsuri dure pentru  relansare  economică, a declarat preşedintele TNL Vâlcea, Victor Stănculescu. Totodată, el a anunţat că aşteaptă toţi cetăţenii nemulţumiţi la sediul PNL din Râmnicu Vâlcea, pentru a semna petiţia împotriva aşa-zisului plan de măsuri economice prezentat de Guvernul PD-L, dar şi pentru demiterea Cabinetului Boc. Nu în ultimul rând, Stănculescu le-a invitat, în calitate de viitor tătic, pe toate mămicile din Vâlcea, miercuri, la protestul de la Prefectură, care va avea loc începând cu ora 15.00.
Liderul TNL a mai subliniat faptul că guvernul Boc, dar şi preşedintele Traian Băsescu sunt ultimii oameni calificaţi să aplice vreun plan de relansare economică. În opinia sa, FMI şi reprezentanţii Comisiei Europene cauţionează în continuare un guvern corupt şi incapabil, refuzând să recunoască public că acest Guvern nu a fost în stare să ia măsuri anticriză. Preşedintele tinerilor liberali vâlceni a arătat că alternativa la creşterea taxelor nu o reprezintă setul de măsuri propuse de actuala putere. „Da reducerilor de cheltuieli bugetare, dar nu reducerea de salarii şi pensiile sub limita de subzistenţă. Ni se propune o menţinere a clientelei politice pe spinarea românilor, în loc de reducerea cheltuielilor bugetare de la instituţiile care şi-au dublat bugetul, cum este şi administraţia prezidenţială”, a precizat Stănculescu, reiterând câteva dintre opiniile exprimate şi de Crin Antonescu, preşedintele PNL. Liberalii au reamintit că Guvernul Tăriceanu a făcut măriri de pensii şi de salarii, într-o perioadă în care România a avut cea mai spectaculoasă creştere economică din istoria sa. „PNL îţi asumă voinţa politică pentru acele măriri de pensii şi salarii”, au mai spus reprezentanţii PNL.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button