Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Politica

Victor Stănculescu: Nurvil plăteşte inutil pentru maşinile din parcul auto

Avocatul Victor Stănculescu, liderul TNL Vâlcea, a recomandat conducerii Primăriei Râmnicului să găsească o soluţie pentru situaţia cel puţin bizară în care se află compania Nurvil, dealerul pentru judeţele Vâlcea şi Gorj al mărcilor Audi şi VW.

El a explicat la TV Etalon că firma Nurvil este nevoită plătească sume colosale, inutil, pentru autoturismele aflate în parcul auto al societăţii. „Aceste autoturisme nu rulează. Conducerea societăţii aprovizionează destul de des parcul auto, astfel că sunt sute de maşini pentru care plăteşte impozit fără să fie necesar. Este un caz unic în România. În niciun alt oraş din ţară, dealerii nu plătesc dări la stat pentru maşinile care aşteaptă să fie vândute”, a explicat preşedintele tinerilor liberali vâlceni, care consideră că societăţile vâlcene trebuie sprijinite, nu stoarse de bani într-o manieră de acest tip.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button