Politica

Vâlcu susţine că

PD-L nu e avantajat de alianţa cu PSD în Consiliul Judeţean,

… ba din contră, motiv pentru care, în viitor, n-ar fi exclusă aplicarea unei alte strategii

Deputatul democrat-liberal Sami Vâlcu susţine că, în momentul de faţă, reprezentanţilor PD-L din Consiliul Judeţean le este foarte greu să-şi susţină proiectele şi să-şi ajute colegii din teritoriu.
Parlamentarul a sugerat că motivaţia acestei situaţii ţine atât de faptul că majoritatea actuală este una oarecum fragilă, cât şi de atitudinea preşedintelui CJV Ion Cîlea, un politician care-şi impune relativ uşor punctele de vedere. „Alianţa actuală din Consiliul Judeţean, de fapt nu e o alianţă, ci mai degrabă o înţelegere, ne dă o posibilitate mai restrânsă de a performa, inclusiv în perspectiva alegerilor din 2012”, a explicat democrat-liberalul, lăsând să se înţeleagă, totodată, că după terminarea competiţiei interne pentru preşedinţia PD-L Vâlcea, n-ar fi exclusă abordarea unei alte strategii.
Declaraţiile deputatului Sami Vâlcu nu sunt deloc surprinzătoare, ci absolut fireşti, el fiind unul dintre pedeliştii care, de-a lungul timpului, au militat pentru o alianţă cu PNL în Consiliul Judeţean.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button