Liga II

Vâlcenii nu joacă în următoarea rundă din Liga a II-a

* deoarece adversara din etapa a VIII-a, Minerul Lupeni, s-a retras din campionat

CSM Rm. Vâlcea ar putea să nu joace în viitoarea etapă din Liga a II-a, deoarece Minerul Lupeni s-a retras din campionat. Gruparea hunedoreană n-a făcut deplasarea nici la Oradea, sâmbăta trecută, acolo unde trebuia să dispute jocul cu FC Bihor, abandonul fiind confirmat şi printr-un fax trimis către FRF. Cel care a luat decizia ca Minerul Lupeni să se retragă din campionat a fost chiar primarul oraşului, Cornel Resmeriţă. Alesul local a anunţat că echipa din Lupeni nu va mai activa în Liga a II-a după eşecul categoric de pe teren propriu cu CS Mioveni (0-3). Conform noilor reguli ale FRF, această retragere le va aduce „minerilor” din Lupeni o retrogradare direct în Liga a IV-a şi interdicţia de a mai promova în următorii cinci ani. Până în prezent, în cele şase meciuri jucate în Liga a II-a, echipa hunedoreană nu acumulase decât 4 puncte. Conform regulamentului, Minerului Lupeni îi vor fi anulate toate rezultatele pe care le-a obţinut în acest sezon: 0-4 cu Petrolul Ploieşti (deplasare), 4-3 cu Gaz Metan CFR Craiova (acasă), 1-1 cu Arieşul Turda (deplasare), 0-1 cu Voinţa Sibiu (acasă), 0-1 cu ACU Arad (deplasare) şi 0-3 cu CS Mioveni (acasă).

„Municipalii” dispută un amical cu Rapid Piatra Olt
* partida va avea loc marţi, 12 octombrie, de la ora 16.00, în Zăvoi * sâmbătă, 16 octombrie, CSM Rm. Vâlcea ar mai putea disputa un alt joc de pregătire

Cum duelul cu Minerul Lupeni nu va mai avea loc, „municipalii” şi-au programat în următoarea săptămână un meci amical, în compania echipei Rapid Piatra Olt, care evoluează în Seria a IV-a din Liga a III-a, alături de Oltchim Rm. Vâlcea şi Ghecon Lăpuşata. Duelul cu trupa din judeţul Olt va avea loc marţi, 12 octombrie, de la ora 16.00, pe Stadionul „Municipal” din Zăvoi. „Dacă se va confirma că nu vom mai juca meciul cu Minerul Lupeni, vom încerca să mai perfectăm încă o partidă amicală, pentru sâmbătă, 16 octombrie. În plus, în aceste două săptămâni de vacanţă, vom încerca să ne încărcăm puţin şi bateriile. Ar fi o pauză binevenită pentru echipa noastră, am avea timp să ne punem pe picioare şi din punct de vedere fizic, astfel încât să abordăm următorul meci de acasă, cu FC Silvania, cu o încredere şi mai mare, dar bineînţeles şi cu mai multă forţă”, a spus Bucuroaia.
În ultimele două săptămâni, vâlcenii au disputat alte două partide amicale, în compania echipei de Liga a IV-a Cozia Călimăneşti, ambele fiind câştigate fără probleme de elevii lui Sorin Bucuroaia.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button