Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Diverse

Vâlceanul Raul Rusescu, vicecampion în fotbalul românesc

* fraţii Costea rămân pe prima scenă a ţării

Finalul campionatului Ligii I a făcut fericit un fotbalist vâlcean. Este vorba despre jucătorul Unirii Urziceni, Raul Rusescu, care-a terminat sezonul cu formaţia ialomiţeană pe locul 2 în clasament, poziţie care-i permite trupei lui Bucşaru să spere că va prinde din nou grupele celei mai importante competiţii de pe plan european, UEFA Champions League. Finul lui Cristi Bora (antrenor care, de altfel, a avut un rol important în cariera fotbalistului Unirii, punându-şi amprenta asupra formării acestuia), campion cu Unirea în sezonul trecut, a trecut cu bine peste accidentarea ce l-a ţinut departe de gazon pentru o bună perioadă, reuşind pe final de campionat să reintre în circuit şi totodată în graţiile antrenorului Roni Levy. Rusescu a răsplătit încrederea ce i-a fost acordată prin câteva goluri importante pentru Unirea, vâlceanul reuşind să puncteze chiar şi în ultima etapă a Ligii I, când formaţia din Urziceni s-a impus cu 2-1 în faţa moldovenilor de la Poli Iaşi, stingând astfel lumina în Copou.
Altfel, alţi doi fotbalişti vâlceni au sărbătorit după încheierea campionatului. Este vorba despre fraţii Florin şi Mihai Costea, care-au reuşit să se salveze de la retrogradarea în eşalonul secund în ultima etapă a Ligii I, Universitatea impunându-se cu 3-0 în meciul cu Oţelul Galaţi, decisiv în stabilirea sorţii echipei din Bănie. Universitatea Craiova nu s-a bazat pe final de campionat, însă, decât pe serviciile unuia dintre vâlceni, pe cel mai mic dintre fraţii Costea. Florin, „briliantul” Ştiinţei, a suferit o accidentare ce-l ţine departe de fotbal câteva luni. După recuperare, el va reveni în Liga I pentru a apăra culorile echipei patronată de Adrian Mititelu. (S.S.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button