Alte sporturi

Vâlceanca Nadia Olaru, vicecampioană naţională

Olaru Nadia_1809_2_c• sportiva de la CS Culturistul şi-a reconfirmat valoarea la ultima competiţie la care a participat

Recent, la Călăraşi, s-a desfăşurat Cupa „Popa Anatol” la culturism, competiţie rezervată categoriei de juniori. Alături de sportivi din întreaga ţară, la acest concurs a participat şi unul dintre vâlcenii legitimaţi la CS Culturistul. Este vorba despre Andrei Bran, care s-a clasat pe poziţia a patra. Apoi, la Slobozia a urmat o nouă etapă din cadrul Campionatului Naţional de fitness, body fitness şi body building clasic destinat seniorilor şi senioarelor. De această dată, clubul prezidat de Vali Mihăescu s-a remarcat prin rezultatul foarte bun obţinut de sportiva Nadia Olaru, care a ocupat locul 2, devenind astfel vicecampioană naţională.

„Am fost prezent la ambele întreceri, în calitate de arbitru. În ceea ce priveşte Campionatul Naţional, vă pot spune că a fost o competiţie acerbă, iar pregătirea participanţilor, pe măsură. Sincer să fiu, din punctul meu de vedere, chiar dacă Nadia Olaru a pierdut titlul de campioană, eu consider că ea ar fi trebuit să câştige. Vreau ca pe această cale să le mulţumesc sponsorilor noştri, care ne-au ajutat să participăm la concursuri, având contribuţii materiale semnificative la asigurarea transportului, cazării şi mesei sportivilor. Este vorba despre Adi Impex, Govora Com, Traffic şi CS Culturistul. Doresc să mai menţionez că acceptăm sprijin din partea oricărui sponsor care poate să ne ajute”, ne-a declarat Vali Mihăescu. Antrenorul vâlcean a precizat apoi că următoarea competiţie de acest gen, este Cupa României, care va avea loc la Oradea.
CS Culturistul Rm. Vâlcea recrutează fete şi băieţi, care doresc să practice acest sport la nivel de performanţă. Pentru detalii suplimentare, apelaţi numărul de telefon: 0748236318 (antrenor – Vali Mihăescu). (O.D.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button