Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Politica

Ungureanu despre relaţia sa cu Cîlea: Ne iubim de ne omorâm

Prefectul de Vâlcea, Petre Ungureanu nu ratează nici o ocazie să-l atace pe Ion Cîlea, preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea. Şugubăţ de fel, Ungureanu mimează o relaţie amiabilă cu Cîlea şi pozează în rolul de victimă, deseori acuzându-l pe şeful judeţului de faptul că nu doreşte o colaborare între cele două instituţii.

Deşi menţionează tot timpul că nu are divergenţe cu Ion Cîlea, pe Ungureanu îl ia mereu gura pe dinainte. „Ne iubim de ne omorâm. Am o relaţie amiabilă, cordială aş putea spune, dar nu una instituţională. Cred că suntem singurul judeţ din ţară unde prefectul nu participă la şedinţele Consiliului Judeţean, iar preşedintele acestei instituţii nu vine la cele ale Colegiului Prefectural. Eu l-am invitat, dar ce să îi fac?!! Nu putem colabora, parcă trăim în epoci diferite”, a declarat săptămâna trecută, uşor melancolic, prefectul de Vâlcea. Colac peste pupăză, Ungureanu a anunţat că va fi nevoit să îl amendeze pe Ion Cîlea şi a dat exemple de prefecţi care blochează toate proiectele unor consilii judeţene. „Sunt judeţe în care prefecţii au atacat fiecare hotărâre, i-au înnebunit pe preşedinţii CJ. Eu nu vreau să fac aşa. Vreau doar să se trezească la realitate. Trăim în anul 2010”, a adăugat prefectul de Vâlcea. Continuând în aceeaşi notă, Ungureanu a făcut câteva referiri şi la campania dusă de pesedişti la Râmnicu Vâlcea, menţionând lucrurile care i-au displăcut. El a anunţat că PD-L a formulat chiar şi o plângere penală împotriva social-democraţilor, pentru acuzele făcute de aceştia pe străzile oraşului. În replică, Ion Cîlea a afirmat că nu are de gând să intre în „jocul mediatic de prost gust” făcut de Petre Ungureanu. „E mai important pentru mine să mă concentrez la ceea ce am de rezolvat. Am o mulţime de treabă şi nu stau ca ţaţele, pe margine, să bârfesc. Dânsul probabil că nu are activitate, însă eu nu intru în polemică pe nişte teme ieftine”, a mai spus şeful CJ.

Alexandra Ionescu

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button