Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Politica

Bogdan Teodorescu va fi înlocuit în CJV cu Ion Popescu sau Victor Stănculescu

La şedinţa de săptămâna trecută, tânărul liberal Bogdan Teodorescu a luat decizia de a renunţa la calitatea de membru al Consiliului Judeţean.
Surse din PNL ne-au precizat că reprezentantul PNL a luat această hotărâre din motive personale. De curând, lui Bogdan Teodorescu i s-a oferit un post important într-o companie de telefonie mobilă, salariul fiind foarte atractiv: câteva mii de euro, lunar.
Dându-şi seama că noul job îl va solicita peste măsură, tânărul politician a decis să renunţe la CJV, dar a anunţat că va rămâne membru al PNL.
În aceste condiţii, este de aşteptat ca, zilele viitoare, liberalii să stabilească un înlocuitor pentru Teodorescu. Următorul pe lista cu care PNL s-a prezentat la alegerile locale din iunie 2008 este omul de afaceri Aristin Dumitrescu, însă, se presupune că cel nominalizat de partid va fi ales dintre Ion Popescu şi Victor Stănculescu.  
Norocosul va fi instalat în funcţie la şedinţa CJV de la finele lunii mai.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button