Liga IV

Una caldă, alta rece pentru elevii lui Nicolae Vîlcu

* fotbaliştii de la Olteţul Zătreni au pierdut punctele câştigate etapa trecută, în deplasare, la Dinamo 2007 Rm. Vâlcea

Nou-promovată în Liga a IV-a, Olteţul Zătreni n-a reuşit să lege nici de această dată două victorii consecutive în campionat, fiind învinsă sâmbăta trecută de Flacăra Horezu, chiar pe teren propriu, cu scorul de 3-2. Echipa pregătită de Nicolae Vîlcu a suferit încă din startul partidei, mai precis din minutul 2, atunci când horezenii au deschis scorul la prima lovitură de colţ de care au beneficiat, profitând de o greşeală în lanţ a defensivei din Zătreni. La final, Vîlcu a acuzat lipsa de experienţă a câtorva dintre elevii săi, care a condus până la urmă la primirea câtorva goluri foarte uşor, precum şi la încă un eşec.
„Golul încasat în minutul 2 a contat foarte mult la capitolul moral, fotbaliştii noştri revenindu-şi greu din şoc. Pentru orice echipă e foarte greu să înceapă un meci practic de la 0-1. Dacă nu am fi primit acel gol s-ar fi terminat 2-2, ca să nu mai zic că nu se ştie cum evolua meciul dacă nu am fi fost conduşi atât de repede. Probabil că am fi avut o altă viziune în joc, dar după 0-1 am fost nevoiţi să alergăm mereu după egalare, am neglijat defensiva şi am primit alte două goluri! Totuşi, după ce am revenit de la 0-3 la 2-3, prin golurile semnate de verişorii Bogdan şi Iulian Cercel, am avut o şansă imensă de a egala şi de a smulge pe final măcar un punct din acest meci extrem de greu, în care am înfruntat o echipă care se numără printre cele mai valoroase din Liga a IV-a”, a admis antrenorul Nicolae Vîlcu.

Olteţul Zătreni acuză lipsa unui vârf de gura porţii

Olteţul Zătreni a ratat deocamdată şansa de a scăpa de emoţii până la finalul turului, dar Nicolae Vîlcu speră că elevii săi se vor reabilita în etapa viitoare, atunci când se vor deplasa la Frânceşti. „Sper să respectăm tradiţia şi să învingem din nou în deplasare. Trebuie să recuperăm cu orice preţ punctele pierdute acasă cu Flacăra Horezu”, a spus Vîlcu, iar apoi a adăugat: „Nu jucăm rău, îmi place cum evoluează băieţii, dar nu prea avem noroc la finalizare, nu suntem inspiraţi deloc la acest capitol. Ne lipseşte un vârf adevărat, care să transforme în gol ocaziile pe care ni le creăm. Sper că la iarnă, între tur şi retur, să rezolvăm şi această problemă, să găsim un om de gura porţii, care să fructifice şansele de gol”.

Nicolae CIUCESCU

Articole Similare

One Comment

  1. si un alt antrenor ne ar trebuii unu care sa stie fotbal…..sa stie mai multe sisteme de joc nu numai 5 4 1 …..dumneavoastra va treb atacant de gura porti si el joaka 5 4 1..

    sper ca pan la urma dom primar sa isi dea seama k nu numai un singur „antrenor” exista in zatreni….

    cine a gandit echipa asa???cine a introdus acei jukatori dupa cum spune ti „lipsa de experienţă a câtorva dintre elevii săi”???cine a gresit???????

    NICI DE DATA ASTA NU VA ASUMATI INTOTALITATE INFRANGEREA??????????

Lasă un răspuns

Back to top button