Politica

Un zvon pe care primarul Râmnicului îl comentează sec:

Delta ACM şi-a făcut organizarea de şantier pe terenul primarului

În ultimele zile, zvonul potrivit căruia firma Delta ACM şi-a făcut organizarea de şantier pe un teren ce i-ar aparţine primarului Mircia Gutău s-a răspândit cu repeziciune în tot Râmnicul. După cum probabil se ştie, această societate este cea care modernizează Calea lui Traian, pentru suma de 10 milioane de dolari.
Cum era şi normal, l-am contactat pe liderul PD-L Vâlcea pentru a afla dacă într-adevăr ceea ce se aude este adevărat. În loc să aprecieze gestul nostru, democrat-liberalul a avut o ieşire necontrolată. „Cei care lansează astfel de zvonuri, să-mi facă ceva”, a spus Mircia Gutău, lăsând în continuare loc de interpretări.
Conform primelor noastre verificări, terenul respectiv este situat pe Strada Morilor, i-a aparţinut cu certitudine primarului Gutău şi este posibil ca acesta să nu-l fi înstrăinat încă. Gurile rele spun că Delta ACM plăteşte lunar pentru suprafaţa respectivă o chirie de aproximativ 40 de mii de euro. Pentru că primarul Râmnicului nu ne-a oferit clarificări în legătură cu acest subiect, supărat pesemne pentru că nu-l pupăm în fund pe Traian Băsescu, nu ne rămâne decât să-i lansăm public rugămintea de a-i informa pe râmniceni cum stau lucrurile, în cadrul unei conferinţe de presă, prin intermediul altui canal media, sau în orice alt cadru, pe care domnia sa îl consideră potrivit.Nu de alta, dar bănuim că şi unii, şi alţii, suntem pentru adevăr şi dreptate. Sperăm, totodată, că folosindu-se de acelaşi prilej, Mircia Gutău va răspunde şi întrebării pe care i-am adresat-o luna trecută.
În urma unei declaraţii făcută de domnia sa în octombrie, când spunea, mai mult sau mai puţin direct, că firmele s-au înghesuit să sponsorizeze campania lui Traian Băsescu la Vâlcea, astfel organizaţia judeţeană a PD-L reuşind să strângă o sumă foarte mare, i-am cerut să dea publicităţii lista cu toate societăţile respective şi cu sumele oferite.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button