Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Liga IV

Trupa lui Augustin Amati a fost depunctată

* Comisia de Disciplină din cadrul AJF Vâlcea a sancţionat Nova Turist după meciul de la Măldăreşti cu 3 puncte de penalizare

Veştile rele s-au abătut în ultimul timp asupra formaţiei patronată de Tavi Păunescu, Nova Turist Rm. Vâlcea. Pe lângă faptul că nu a reuşit să-şi îndeplinească obiectivul şi a pierdut lupta pentru evitarea retrogradării, trupa antrenată de Augustin Amati a mai primit şi o penalizare din partea AJF. Pentru că s-a retras de pe teren în partida de la Măldăreşti, cu Progresul, Nova a pierdut jocul la „masa verde”, cu 3-0, în plus fiind şi depunctată. Astfel, din totalul de 28 de puncte acumulate pe parcursul acestui campionat, formaţiei care a plătit la începutul acestui sezon pentru a juca în Liga a IV-a, cumpărând locul celor de la Flacăra 2005 Horezu, i-au fost retrase trei puncte, astfel că a rămas cu doar 25 de puncte. Pe lângă această sancţiune, a mai fost pedepsit, pentru că şi-a retras echipa de pe teren şi antrenorul Novei, Augustin Amati, care a primit o suspendare de patru etape şi penalitate sportivă. Etapele de suspendare rămase şi le va ispăşi în campionatul viitor, când Nova speră să evolueze tot în elita judeţeană de fotbal.
În altă ordine de idei, decizia luată de Comisia de Disciplină a AJF nu este singura de acest gen dictată în actualul campionat. O altă formaţie care n-a creat probleme, dar care a fost sancţionată asemănător când s-a retras de pe teren este CS Guşoeni, grupare care evoluează la nivelul Ligii a V-a. Gestul echipei din Guşoeni a survenit tot ca urmare a nemulţumirilor faţă de arbitraj, fiindu-i, de asemenea, retrase trei puncte din totalul celor acumulate pe teren de această echipă. (L.S.)

Sponsorul Tavi Păunescu ia în calcul fuziunea cu AS Mihăeşti

Din vară, deşi a retrogradat în eşalonul inferior la finele sezonului abia încheiat, Nova Turist Rm. Vâlcea ar putea rămâne totuşi în Liga a IV-a. Sponsorul echipei, Tavi Păunescu, a analizat toate variantele prin care să continue activitatea la acest nivel, iar cea mai plauzibilă dintre ele i s-a părut fuziunea cu AS Mihăeşti. În perioadă următoare, vor avea loc şi primele discuţii între reprezentanţii celor două echipe. (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button