Liga III

Triumf(ează) Gheconul?

* vineri, 16 aprilie, de la ora 17.00, la Berbeşti, Roşoagă, Ursu & Co. înfruntă gruparea din Bârca, una dintre fruntaşele ierarhiei Seriei a IV-a

Dacă FC Oltchim abordează meciul cu Prometeu cu ambiţie, dar fără prea multe emoţii, dată fiind poziţia liniştitoare a acesteia din clasament, nu se poate spune acelaşi lucru şi despre Ghecon Lăpuşata. Formaţia patronată de Dan Mazilu îşi doreşte să triumfeze cu… Triumf Bârca pentru a mai putea spera în salvarea de la retrogradare. Va fi destul de greu să-şi îndeplinească obiectivul întrucât adversara sa de vineri, echipa din Bârca, a pierdut ultimele două întâlniri din campionat, iar un nou eşec ar scoate-o practic definitiv din lupta pentru titlul. Partida dintre Ghecon şi Triumf va fi arbitrată de o brigadă formată din: Marcel Bârsan (central), Cristinel Tonciu, Eduard Petrov (asistenţi, toţi din Bucureşti). Observatori: Traian Marcu (Sibiu) şi Sorin Găman (Tg. Jiu).

Articole Similare

2 Comments

  1. A fost o rusine de meci, o japca totala facuta de Ghecon cu ajutorul arbitrilor si observatorilor. Credeam ca asa ceva nu se mai poate intampla azi in Romania desi s-au mai plans si cei de la Prometeu, dar vineri s-a intrecut orice limita a bunului simt. Regret eliberarea lui Constantin din arest inainte de ispasirea pedepsei si sper ca judecatorii sa tina cont de toate probele pe care echipele pagubite in urma influentei acestuia asupra arbitrilor si sa revoce eliberarea conditionata. Una dintre conditii era sa nu participe la meciuri de fotbal ori el a fost la meciul cu Prometeu si a intrat la pauza in cabina arbitrilor, rezultatul fiind japca totala in a doua repriza. Ajunge, Constantin, de data asta ti se va infunda definitiv, nu stii cu cine te-ai pus, coruptule.

  2. Japca totala a facut Lapusata cu Barca, rusine de arbitri si observatori. Hotie ca pe vremuri.

Lasă un răspuns

Back to top button