Fără categorieLiga IVFotbal

„Trecem printr-o perioadă grea din cauza rezultatelor slabe!”

Glavan_Adrian_2016_02* antrenorul-jucător Adi Glăvan este dezamăgit de startul nefast al echipei Topologul Galicea din acest an

Adi Glăvan nu se aştepta la o nouă înfrângere a echipei Topologul Galicea şi la un start atât de slab în 2016. Antrenorul-jucător al formaţiei din Galicea spune că jucătorii sunt blocaţi din punct de vedere psihic, acesta fiind capitolul la care va trebui să lucreze cel mai mult în vacanţa de două săptămâni. „Nu mă aşteptam la înfrângerea de la Vlădeşti. Sunt momente grele pentru noi, ca echipă, moralul e scăzut, nici nu ştiu practic ce se întâmplă. Dar trebuie să mergem mai departe, suntem pe primul loc în continuare, peste o săptămână va începe play-off-ul, şi e nevoie să ne mobilizăm cu toţii pentru ca lucrurile să revină pe făgaşul normal. Noi am ajuns în această situaţie grea şi tot noi trebuie s-o scoatem la capăt, cum se spune. Bineînţeles că era bine să plecăm cu un avans de puncte, dar acum a mai rămas doar unul singur faţă de rivalele noastre din Popeşti şi Vlădeşti. Trebuie să rămânem foarte concentraţi, am primit o lecţie, deoarece ne credeam mari şi tari, şi uite că nu era deloc aşa! Lupta pentru titlu s-a relansat, iar totul e posibil acum”, a subliniat Glăvan.

Căpşunarii Buneşti ar putea fi adversara galicenilor într-un amical

Topologul nu va juca în următoarele două runde, în primul rând, pentru că ultima adversară din sezonul regulat, AS Pietrari, s-a retras dn campionat, iar apoi pentru că galicenii vor avea zi liberă în etapa inaugurală a play-off-ului, conform „ţintarului” anunţat deja de AJF Vâlcea. „Pentru noi, urmează o perioadă de pauză de două săptămâni, în care vom încerca să ne liniştim şi să punem lucrurile la punct, pentru că suntem foarte dezamăgiţi după ultimele insuccese. Depinde numai şi numai de noi ce se va întâmpla în continuare. Voi încerca să fixez şi nişte amicale în perioada de pauză competiţională, dar rămâne de văzut ce echipe vor fi disponibile. Peste o săptămână, o posibilă adversară ar fi formaţia de pe locul 1 din Seria Sud, Căpşunarii Buneşti, dar nu ştiu dacă şi oficialii acesteia vor fi de acord”, a mai menţionat antrenorul-jucător al liderei din Seria Nord, Topologul Galicea. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button