Diverse

Toulon, mai tare decât „U” Jolidon

* campioana Franţei, viitoarea adversară a Oltchim-ului din grupele Ligii Campionilor, a învins-o vicecampioana României în cadrul unui turneu amical care s-a desfăşurat în Ungaria

La tragerea la sorţi a grupelor Ligii Campionilor, oficialii clubului Oltchim au răsuflat uşuraţi atunci când au aflat că vor înfrunta campioana Franţei, Toulon St. Cyr, practic o formaţie anonimă în handbalul feminin european. Din câte se pare însă, echipa din Hexagon nu trebuie tratată deloc cu indiferenţă, handbalul francez fiind recunoscut (cel puţin la nivel de primă reprezentativă) drept unul foarte incomod.
Chiar săptămâna trecută, jucătoarele de la Toulon (din rândul cărora se remarcă în mod special Siraba Dembele – titulară incontestabilă în naţionala lui Olivier Krumbholz) au izbutit o victorie de răsunet în faţa vicecampioanelor României, fetele de la „U” Jolidon Cluj-Napoca. Partida dintre cele două formaţii s-a disputat în Ungaria, în cadrul unui turneu amical organizat la Bekescsaba, şi a fost câştigată de franţuzoaice cu scorul de 26-22 (14-8).

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button