Diverse

Adina Fiera se întoarce la marea dragoste: handbalul!

* interul echipei vâlcene i-a anunţat pe oficialii clubului Oltchim că în următoarele zile îşi va relua antrenamentele * săptămâna trecută, handbalista şi-a aniversat ziua de naştere (a împlinit frumoasa vârstă de 25 de ani)

După ce a trăit o adevărată dramă, în decursul a doar câteva săptămâni pierzând ambele fetiţe pe care urma să le nască în această toamnă, Adina Fiera pare că a trecut cu bine peste perioada de convalescenţă şi s-a refăcut inclusiv din punct de vedere moral. Săptămâna trecută, mai precis miercuri, 11 august, handbalista echipei Oltchim şi-a aniversat ziua de naştere (a împlinit frumoasa vârstă de 25 de ani), însă oficialii clubului vâlcean şi coechipierele sale nu au putut s-o felicite decât prin telefon, deoarece în aceeaşi zi au trebuit să plece spre Ungaria, pentru a participa la turneul amical de la Gyor, „Szabella Cup”.

Petre Berbecaru: „Adina va fi o piesă importantă a echipei în sezonul viitor”

Adina Fiera le-a oferit însă şi un motiv de bucurie colegelor de la Oltchim, precum şi staff-ului tehnic al campioanei României. Interul echipei vâlcene a anunţat că este dispusă să se întoarcă foarte repede la marea sa dragoste – handbalul – iar în următoarele zile îşi va relua antrenamentele. „Adina Fiera şi-a revenit din punct de vedere psihic şi este optimistă. Va mai sta câteva zile să se liniştească apoi îşi va relua antrenamentele fizice. Se va pregăti însă singură până când echipa se va întoarce de la turneele amicale pe care Oltchim le efectuează în Ungaria şi Germania. Sper să recupereze o bună parte din recupereze din pregătirea fizică pe care celelalte jucătoare au făcut-o până acum. Adina Fiera este o fire tare, o luptătoare, şi sunt sigur că va fi o piesă importantă a Oltchim-ului şi în sezonul viitor. E tânără, mai are foarte multe de spus în handbalul românesc şi european”, a spus vicepreşedintele CS Oltchim, Petre Berbecaru.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button