Topologul Galicea aşteaptă doi paşi greşiţi ai liderei Luncavăţul Popeşti

galicea_olanesti - echipa Topologul Galicea* antrenorul-jucător Adi Glăvan a analizat şansele la titlu ale echipei pe care o pregăteşte

Topologul Galicea este doar o umbră a echipei care domina Seria Nord a Ligii a IV-a în prima parte a sezonului regulat. În ciuda acestui fapt, antrenorul-jucător Adi Glăvan încă mai crede că alta va fi situaţia pe final de campionat, în returul play-off-ului. „Încă mai avem şanse la titlu, dar, după înfrângerea cu Luncavăţul Popeşti, de săptămâna trecută, suntem la mâna rezultatelor. Astfel, pe lângă faptul că trebuie să câştigăm toate meciurile până la final, suntem nevoiţi să aşteptăm şi ca lidera să se mai împiedice cel puţin o dată în celelalte trei meciuri.

Aşadar, dacă până acum depindeam doar de rezultatele noastre, din acest moment vom depinde şi de alte rezultate. Titlul nu mai ţine exclusiv de ceea ce vom face noi până la final. E greu de crezut totuşi că popeştenii se vor încurca pe undeva, dar sperăm până la capăt, mai ales că vor avea două deplasări grele, la Foresta Mălaia şi Stejarul 2009 Vlădeşti. Dacă se va juca corect, vor avea probleme. Cum am mai spus, în ceea ce priveşte, ne confruntăm cu o situaţie foarte grea, în special în atac. Astfel, după plecarea lui Cosmin Văcaru, care ştia să bage mingea în poartă când trebuia, am irosit cu nonşalanţă foarte multe ocazii de gol, iar asta ne-a afectat din plin. Rezultatele n-au mai fost la fel de bune ca în primele runde din sezonul regulat şi am picat de pe locul 1”, ne-a declarat Adi Glăvan. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button