Diverse

Top 5 locuri de vizitat in Orientul Mijlociu pentru un milionar

 

Orientul Mijlociu este un loc superb de care oricine se poate bucura, indiferent că este milionar câștigând jucând Keno online sau este o persoană simplă care dorește să se bucure de ceva special. Există așadar o multime de comori care pot fi descoperite aici, iar în cele ce urmează îți voi prezenta câteva dintre aceste comori de care orice milionar se poate bucura.

Petra din Iordania

Orașul antic Petra din Iordania este celebru în întreaga lume datorită templilor săi, aceștia fiind săpați direct în stâncă, înălțimea acestor temple ajungând până la 42 de metri. Făcând parte din patrimoniul UNESCO, acesta este un loc pe care oricine ar trebui să-l viziteze.

Ierusalimul din Israel

Ierusalimul este o atracție turistică de secole, acest oraș rămânând fascinant încă și azi. Mulți spun că Ierusalimul ar trebui vizitat măcar o dată în viață, indiferent dacă ești o persoană religioasă sau nu. Locul acesta îți dă un sentiment unic și poți să vizitezi locuri foarte cunoscute precum Zidul Plângerii, Centrul Istoric, Biserica Sfântului Mormânt, Drumul Crucii, Turnul lui David, Muntele Zion sau Muntele Măslinilor.

Marea Moartă

Acest loc este un adevărat spa pentru cei care ajung aici, datorită concentrației ridicate de săruri care se găsește în apele acestei mări. Se spune așadar că acest loc face minuni pentru oamenii cu diverse probleme de piele sau cu alte afecțiuni respiratorii. Băile cu nămol din această zonă sunt și ele foarte apreciate de turiști pentru efectele terapeutice pe care le au. Numele de Marea Moartă provine de la faptul că nicio plantă sau animal nu poate trăi în apele acestei mări.

Luxor din Egipt

Un alt loc pe care îl poți vizita este locul de proveniență a marilor faraoni din Egipt. De asemenea, poți vizita chiar și mormântul celebrului Tutankhamon. Luxor este cel mai mare muzeu din aer liber, el oferind o mulțime de atracții precum templul construit în cinstea zeului Amun, dar și statuia lui Ramses II. Acest loc se bucură de un număr foarte mare de turiști anual, de aceea el este apreciat și de persoanele care au ajuns să se bucure de succes în viață și doresc să vadă cum trăiau alte persoane de succes din vremuri demult apuse.

SFAT: Vizitați acest site web https://lottomat.com/ro/keno/ pentru a juca Keno online.

Burj Khalifa din Dubai, Emiratele Arabe

Bineînțeles, unul dintre locurile cele mai des frecventate de oamenii cu bani se numără Dubaiul, acest oraș fiind foarte apreciat pentru felul cum arată. În ultimii ani, acest oraș a devenit una dintre destinațiile preferate de vacanță ale multor persoane pe timp de iarnă pentru că în această perioadă, în Dubai, temperaturile sunt perfecte de stat la plajă.
Dubaiul este un oraș conceput special pentru turiști, aceștia bucurându-se de hotelurile de cinci stele precum Burj Khalifa, dar și alte hoteluri precum Burj Al Arab. Aceste două hoteluri sunt adevărate atracții pentru turiștii din această zonă.
Mai sunt și alte atracții interesante pentru orice milionar în Orientul Mijlociu, dar acestea sunt cele mai populare dintre ele, fiecare persoană care ajunge aici bucurându-se de toate aceste atracții cu adevărat speciale pentru ele.

 

Articole Similare

Back to top button