Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Diverse

TIR, proiectat de un BMW pe calea ferată, în zona Câineni

Traficul feroviar între Vâlcea şi Sibiu, în zona localităţii Câineni, a fost reluat. Sâmbătă seara, şinele au fost distruse pe o distanţă de 50 de metri, după ce un tir scăpat de sub control a intrat pe calea ferată.

Potrivit reprezentanţilor IPJ Vâlcea, accidentul s-a petrecut într-o zonă în care şoseaua este chiar lângă calea ferată, după ce şoferul unui autoturism BMW a pierdut controlul volanului într-o curbă periculoasă, din cauza vitezei mari, iar maşina a intrat pe contra-sens, unde s-a izbit de un TIR cu numere de Bulgaria, care circula regulamentar. În urma impactului, TIR-ul a ajuns pe liniile de cale ferată, blocând astfel circulaţia feroviară în zonă. TIR-ul a fost descărcat de către drumari, întrucât macaraua ajunsă la faţa locului nu a reuşit să mute autovehiculul de tonaj greu de pe şine. Conducătorul tirului a scăpat uşor faţă de celălalt şofer, care a ajuns la spitalul judeţean în comă. După ce l-au stabilizat, medicii vâlceni au hotărât să îl trimită pe şofer la spitalul Floreasca din Capitală.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button