Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Alte sporturi

Doi tenismeni vâlceni, calificaţi la etapa finală a ONSŞ

Pe data de 13 martie, în sala de sport a Colegiului Naţional „Alexandru Lahovari, s-a desfăşurat etapa judeţeană a Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar la tenis de masă. La nivel de fete, în competiţia şcolilor generale, pe primul loc s-a clasat Lavinia Şandru, urmată îndeaproape de Cristiana Goleanu (loc 2) şi Alexandra Mirică (loc 3).

Sportivele sunt eleve la Şcoala „I. Ghe. Duca” şi au fost însoţite la acest concurs de profesorii Mariana Georgescu şi Silviu Grecu. De menţionat este că tenismenele se pregătesc şi la Clubul Sportiv Şcolar Rm. Vâlcea alături de antrenorul Cristian Popescu. În întrecerea băieţilor, învingător a ieşit Gabor Garci, iar locul secund i-a revenit lui Alexandru Lunganu. Ambii tenismeni sunt elevi ai Şcolii Colonie Nuci. Sportivul Alexandru Bucur, de la Şcoala „Tudor Vladimirescu” Drăgăşani, s-a mulţumit cu poziţia a treia. Atât la fete, cât şi la băieţi, cei care s-au clasat pe locul 1 vor participa la etapa finală, care va avea loc la Covasna, în luna mai. „Dorim să îi mulţumim domnului preşedinte al AJSPT Vâlcea, Constantin Vlaşcu, pentru faptul că a fost prezent şi la această competiţie şi le-a oferit copiilor diplome, plachete şi medalii”, ne-a declarat directoarea CSŞ Rm. Vâlcea, Mihaela Truşcă. Antrenoarea de tenis de masă a mai precizat că a fost impresionată de prestaţia Georgianei Târzianu, de la Şcoala Nr. 5. Elevă în clasa a treia, tânăra sportivă a ocupat locul 5 în etapa judeţeană şi pare să se descurce din ce în ce mai bine. (O.D.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button