Liga Nationala

Suporterii români pot fi alături de tricolore în „careul de aşi”

* FRH şi Eurotravel organizează excursii în China, pentru meciurile din semifinale şi finale 

Mondialul asiatic este privit cu optimism în tabăra României, iar acest lucru este evidenţiat şi de cuvintele pe care oficialii federaţiei de specialitate din ţara noastră le expun pe site-ul oficial, în prezentarea care însoţeşte turneul final din China: „Având în vedere evoluţia şi rezultatele deosebite ale echipei noastre naţionale, suntem îndreptăţiţi să sperăm la un loc pe podium, poate chiar la medalia de aur”. Poate tocmai de aceea, pentru că se doreşte ca parcursul tricolorelor la Campionatul Mondial să fie cât mai lung, s-a pus la punct o modalitate pentru ca suporterii echipei naţionale (bineînţeles din rândul celor înstăriţi din punct de vedere financiar) să fie alături de favorite în semifinale şi finale. În acest sens, FRH, împreună cu agenţia de turism Eurotravel a întocmit un program de deplasare special pentru cei ce vor să susţină din tribune reprezentativa de handbal feminin a României.

Programul propus este următorul: joi, 17 decembrie – plecare din Bucureşti către Nanjing cu o cursă charter directă Tarom; cazare la „Holiday Inn Nanjing Aqua Hotel” – 4 stele din Nanjing; vineri, 18 decembrie – vizionarea meciurilor din semifinalele Campionatului Mondial; sâmbătă, 19 decembrie – zi liberă; duminică, 20 decembrie – vizionarea meciurilor din finalele Campionatului Mondial.

Tariful de persoană: 1.367 de euro pentru cazare în cameră dublă sau 1467 euro pentru cazare în camera single. Tariful include: transport cursă charter directă, transfer aeroport-hotel-aeroport; trei nopţi cazare la hotel de 4 stele; bilete categoria I pentru toate meciurile din semifinale şi finale, transfer arena-hotel, dus-întors, pentru meciurile din semifinale şi finale. Tariful nu include: asigurarea medicală. Telefon de contact: 0722-370.730 (Radu Milcu).

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button