Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Administratie

Stoica vrea să zboare, Sălişte nu

Preşedintele Consiliului Judeţean Vâlcea, Ion Cîlea a sărit săptămâna trecută în apărarea managerului SJU, Georgeta Sălişte, în momentul în care consilierul judeţean PSD Constantin Pârvu a declarat că, pentru directoratul spitalului, existau persoane mult mai potrivite.
Ion Cîlea, care nu a avut o relaţie prea apropiată cu Georgeta Sălişte, ba din contră, a încercat să îi explice colegului său că, de fapt, directoarea s-a descurcat de minune la conducerea spitalului. Drept dovadă, spitalul are datorii de miliarde sau furnizori care nu vor să mai ofere alimente sau medicamente. În ceea ce îl priveşte pe managerului Maternităţii, Marian Stoica, se pare că acesta ar fi dispus în orice moment să îşi dea demisia. „Am vorbit cu domnul Stoica şi mi-a spus că ar vrea să plece oricând. Numai că  e o situaţie destul de grea. Eu consider că doamna Sălişte a condus în condiţii grele spitalul. Are fondul de salarii la 65 la sută iar eu pentru asta am toată stima”, a spus Ion Cîlea.
Se presupune că Marian Stoica vrea să renunţe la managementul Maternităţii, deşi a fost reconfirmat pe post, pentru că, de la o vreme, nu a făcut altceva decât să pună problemele şi datoriile în cârca fostei conduceri liberale. Totodată, el pare să nu mai aibă altă variantă decât să stea cu mâna întinsă la Consiliul Judeţean. Georgeta Sălişte, în schimb, nu vrea sub nici o formă să renunţe la fotoliul călduţ de director al SJU. Din contră, la câteva întâlniri pe care CJ le-a avut cu factorii implicaţi în problema preluării celor două spitale, Sălişte nu a participat, fiind plecată în concediu. Nu este însă prima oară când pesedistul Constantin Pârvu o atacă pe Sălişte. Vă reamintim că, în urmă cu câteva luni, social democratul a cerut insistent demisia managerului SJU , însă aceasta nu a fost înlăturată de la conducerea spitalului. Pârvu a făcut atunci referiri grave la „mafia de la Spital”, arătând cu degetul atât către conducerea instituţiei, cât şi către importanţi membri PD-L, printre care şi deputatul Vâlcu.

Alexandra Ionescu

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button