Acasă Liga IV Stejarul Vlădești a produs surpriza! CS Mădulari, la prima înfrângere în Liga...

Stejarul Vlădești a produs surpriza! CS Mădulari, la prima înfrângere în Liga a IV-a

686
0

În această după-amiază, Stejarul Vlădești, penultima clasată din Liga a IV-a, a primit vizita viceliderei, CS Mădulari, formație neînvinsă în acest sezon. Cristi Zotică și colegii săi păreau victime sigure. Calculele hârtiei au fost, însă, date peste cap de gruparea din Vlădești, care a produs prima înfrângere pentru trupa pregătită de Marian Nicolae. ”Stejarii” s-au impus cu scorul de 3-2.

Oaspeții au deschis ”tabela”, însă nu s-au menținut în avantaj. Răzvan Popescu a egalat. La pauză a fost 2-1 pentru gazde. Cosmin Olaru, alias ”Botoșel, a marcat un gol frumos, din apropiere de linia de margine. Reușita acestuia nu a produs prea mult entuziasm în tabăra sa. Au mai fost situații când echipa din Vlădești a făcut o primă repriză bună, apoi a cedat, pe fondul unei mai bune pregătiri fizice a adversarilor.

După pauză au început să se înmulțească ocaziile la poarta gazdelor. CS Mădulari a egalat și părea că-i va fi ușor să se desprindă în câștigătoare. În minutul 70, însă, ”Stelea”, cu un șut din afara careului, a adus-o din nou pe Stejarul în avantaj. 3-2 a fost și scorul final. Oaspeții nu profitat de șansele avute și au suferit prima înfrângere din acest campionat. În ultimele 10 minute, Vlădești a jucat în inferioritatea numerică. Marcatorul primului gol, Răzvan Popescu, a luat două galbene în aceeași fază, pe greșeli copilărești. A lovit de două ori mingea, după fluierului arbitrului, întârziind reluarea jocului.

În deplasare, ne bat toți. Acasă, câștigăm și facem jocuri bune cu cine nu se așteaptă nimeni. Eu am mai spus-o, dacă ne strângem, avem tot lotul la dispoziție, putem obține rezultate bune împotriva oricărui adversar. La Vlădești, ne avantajează și terenul, care este mai mic. Ne bucurăm pentru rezultat. A fost un joc deschis, nu am avut ce să reproșăm arbitrilor. Au irosit și oaspeții multe ocazii. Au echipă bună. Jos pălăria pentru primarul de la Mădulari și tuturor celor de acolo pentru ceea ce au realizat, că țin o echipă la acest nivel, cu pretenții la locurile fruntașe.

Sincer, când te bat toți în deplasare, nu te poți aștepta la nimic, mai ales când întâlnești un adversar valoros. Dar de această dată ne-a ieșit, la fel ca și cu Chimia. Am avut soluții pe bancă, nu ca la Băbeni, unde am fost 13 jucători”, a spus Cristi Zotică, antrenorul-jucător al echipei din Vlădești. Un alt oficial al Stejarului, Ilie Sporea, a lipsit în ultimele săptămâni, din cauza unei răceli puternice, dar este bine acum și în curând va fi pe bancă, de unde va putea da echipei sfaturi utile.