Politica

Ştefan Prală îşi păstrează prima şansă pentru funcţia de senator în nordul judeţului

În ultimele săptămâni, Ştefan Prală a continuat dialogul cu reprezentanţii comunităţilor din nordul judeţului, atât în zona Horezu, pe care o coordonează din postura de preşedinte de colegiu, cât şi în zona Brezoi, de care răspunde colega sa de partid, Iuliana Moise.
Ştefan Prală îşi menţine prima şansă de a câştiga alegerile pentru funcţia de senator pe colegiul de nord, fiind nelipsit din mijlocul primarilor, liderilor politici şi cetăţenilor. În perioada sărbătorilor de iarnă, democrat-liberalul a oferit cadouri în peste 15 localităţi. A oferit alimente şi haine câtorva zeci de familii cu venituri reduse, iar din luna ianuarie, în paralel cu acţiunile umanitare, a reluat întâlnirile de reorganizare şi socializare cu structurile PD-L din colegiul uninominal pentru Senat Horezu-Brezoi.
„M-am bucurat foarte mult văzând că, la aceste întâlniri, participă din ce în ce mai mulţi oameni, iar discuţiile nu sunt sterile, ci foarte interesante şi constructive. Multe dintre propunerile legate de relansarea activităţii PD-L în această zonă au venit de la colegii mei, motiv pentru care am plecat încrezător şi cu foarte multe idei atât de la întâlnirea de la Stoeneşti, cât şi de la cele organizate înaintea acesteia. Simt că începem, în sfârşit, să căpătăm forţă în acest colegiu. Înainte, îi simţeam pe mulţi dintre colegi destul de mâhniţi. Încă mai au şi acum puţin din sentimentul acela al militantului dedicat, dar al cărui partid parcă se află în Opoziţie. Bine, după părerea mea, la Vâlcea, PD-L se află în Opoziţie. Drept dovadă, de fiecare dată când se împart bucatele la CJ, PSD şi PNL fac jocurile. Probabil că vă aduceţi aminte că, anul trecut, spre exemplu, când la Consiliul Judeţean s-a votat bugetul şi s-au repartizat fondurile, PSD şi PNL erau în alianţă. Primarii noştri au fost cei care au avut de suferit, nu liberalii, cum se plâng unii de la PNL”, a precizat Ştefan Prală. Democrat-liberalul a menţionat că, alături de colegii săi din echipa de conducere a organizaţiei, va căuta soluţii ca, pe viitor, primarii PD-L să nu mai fie ultimii pe listele cu fonduri. „În colegiul Horezu, sunt trei primari PD-L: Constantin Niţu, la Horezu, Ştefan Bogdan, la Băbeni şi Mircea Oprişor, la Oteşani. Ei înţeleg foarte bine că traversăm o perioadă dificilă, în care a fost nevoie de nişte restrângeri bugetare, dar sigur că îmi doresc ca această păcătoasă de criză să nu le afecteze proiectele de investiţii. În cadrul partidului, am fost ales preşedinte al colegiului Horezu, de puţin timp, ce-i drept, dar vreau să-i ajut cu tot ceea ce pot. Mă voi bate pentru toţi trei, se pot baza pe tot sprijinul meu şi sper că, din iunie 2012, echipa va fi mult mai mare”, a adăugat Ştefan Prală, ale cărui ţinte, pe termen scurt şi mediu sunt câştigarea alegerilor locale în cât mai multe oraşe şi comune şi obţinerea celui mai bun rezultat în competiţia pentru Senat.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button