Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Politica

Ştefan Prală crede că PSD şi PNL se îmbată cu apă rece

• În opinia democrat-liberalului nu contează sondajele de azi, ci alegerile din 2012

Democrat-liberalul le-a recomandat celor de la PSD şi PNL să revină cu picioarele pe pământ şi să-şi ia în serios rolul de Opoziţie. Prală a declarat, totodată, că rezultatul reformelor de astăzi se vor vedea în 2011-2012, atunci când economia îşi va reveni, iar statul va funcţiona mai bine şi cu o birocraţie mai puţină.
„PSD şi PNL se îmbată cu apă rece. PD-L repară acum ce au stricat alţii în 20 de ani de guvernare, iar succesul reformelor depinde de ceea ce facem acum. Dacă lucrăm acum bine, rezultatele se vor vedea cu siguranţă în 2011-2012. Economia îşi va reveni, statul va funcţiona mai bine, cu birocraţie puţină. Credeţi că democrat-liberalilor le place să ia măsuri dure? Ei n-au fraţi, copii, părinţi care sunt afectaţi?”, a spus Prală.
Reprezentantul PD-L a subliniat că ţara noastră mai are de traversat o perioadă de dificultăţi, însă „trebuie să mergem pe acest drum, să facem cât mai multe lucruri bune pentru ţară, cum ar fi reforma în sănătate, în justiţie, să nu mai existe pensii speciale, în administraţie publică să avem funcţionari mai puţin pe care statul să-i poată plăti”. Ştefan Prală a completat că „nu contează sondajele de astăzi, ci alegerile din 2012. Nu guvernăm ca să fim frumoşi în sondaje”.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button