FotbalDiverse

Stațiunea Băile Olănești are propriul stadion! Momentul mult așteptat a sosit! Sâmbătă va fi inaugurată baza sportivă

Stațiunea Băile Olănești s-a dezvoltat mult în ultimii ani. O parte dintre miile de turiști care au ajuns aici au provenit și din zona sportului. Băile Olănești este căutată pentru liniște, aerul curat, condițiile pe care le oferă, izvoarele cu proprietăți curative, dar și de către sportivi, pentru cantonamente. Pentru această ultimă categorie, dar și pentru toți tinerii din stațiunea administrată de Sorin Vasilache, a apărut o nouă facilitate: un stadion modern, aliniat la standarde europene, cu teren sintetic, vestiare și alte dotări. Baza sportivă va fi inaugurată sâmbătă, 13 aprilie. Autoritățile locale au pregătit un eveniment frumos cu acest prilej. Programul manifestărilor începe la ora 11.00.

”Vă anunțam cu mândrie și entuziasm că Primăria orașului Băile Olănești vă invită să participați la ceremonia de inaugurare a noului nostru stadion! Alături de comunitatea noastră dragă, vom marca acest moment istoric cu jocuri demonstrative și distracție pentru toți! Invitați-vă familia, prietenii și vecinii și fiți parte din această zi de sărbătoare pentru întregul oraș! Mai mult decât atât, echipa AS Băile Olănești va desfășura primul său meci oficial pe terenul sintetic, după un joc amical emoționant între foștii fotbaliști ai orașului Băile Olănești! Ne vedem acolo!”, au transmis autoritățile locale. Pe lângă cel demonstrativ, va mai fi, așadar, un meci între AS Băile Olănești și Tineretul Surpatele, din campionatul județean juvenil Under 17.

Altfel spus, Vâlcea va avea un nou stadion de nivelul Ligii a III-a. Se anunță o vară plină și un viitor strălucit și în domeniul sportului, în regiune. Cu siguranță, Centrul de Copii și Juniori din Băile Olănești se va dezvolta și mai mult de acum înainte.

În altă ordine de idei, un alt proiect grandios începe să prindă contur. Primăria Băile Olănești și Consiliul Județean și-au propus să atragă finanțare pentru realizarea THERME Olănești-Wellness & Spa, un centru de relaxare care rivalizează cu celebrul Therme din apropierea Capitalei.

Articole Similare

Back to top button