Acasă Diverse Stand up for the champions! Handbaliste SCM-ului au fost premiate, la Arenele...

Stand up for the champions! Handbaliste SCM-ului au fost premiate, la Arenele Traian, pentru cucerirea Cupei şi Supercupei României

125
0

Miercuri, 9 septembrie, la Arenele Traian a avut loc premierea sportivelor de la SCM Rm. Vâlcea, care duminică seara au adus în vistieria clubului de la poalele Capelei alte două trofee, Cupa şi Supercupa României. Iniţiativa a aparţinut Primăriei Râmnicului, reprezentată de la festivitate de primarul Mircea Gutău. Acesta le-a oferit flori jucătoarelor şi a anunţat că după alegerile din 27 septembrie campioanele vor fi recompensate şi din punct de vedere financiar. La rândul lor, handbalistele le-au oferit primarului şi preşedintelui CJV câte o medalie şi un tricou personalizat. De o parte şi de alta au existat promisiuni pentru asigurarea stabilităţii financiare.

La evenimentul de la Arenele Traian au asistat aproximativ 500 de spectatori, printre care şi componenţii celor două galerii, Brigada Noastră şi Brigada Zăvoi, care, ca de obicei, au dat tonul spectacolului. A fost aproape ca la un meci de Liga Campionilor. Fanii SCM-ului au putut să le cunoască mai bine şi pe noile achiziţii ale echipei, din această vară, care s-au integrat foarte bine la Vâlcea. De asemenea, celor care nu au mers duminică seara în centru, Florentin Pera şi căpitanul echipei vâlcene, Marta Batinovic, le-au prezentat cele două trofee. La final, fiecare suporter s-a putut fotografia cu Cupa şi Supercupa României.

”Nu am mai trăit această bucurie din anii `80, când eram în lotul olimpic de judo. Acum 4 ani, când am plănuit să facem o echipă performantă la Vâlcea, nici eu nu am crezut în totalitate că vom reuşi această uimitoare performanţă. Pentru acest lucru vreau să mulţumesc fetelor minunate, conducerii tehnice şi conducerii clubului. Sunt mândru de antrenorul Florin Pera şi vreau să rămână la Vâlcea atâta timp cât mai rămân şi eu primar. Pe 28 septembrie voi spune că mă pregătesc pentru umătorul mandat. Primăria municipiului va finanţa în continuare simbolul judeţului Vâlcea, aceste fete merită să fie răsplătite aşa cum se cuvine şi le asigur că le vom premia după acest succes formidabil, dar după 27 septembrie, pentru a nu se interpreta. Vreau să mulţumesc tuturor sponsorilor şi în mod special bunului meu prieten Florin Verigeanu, pe care l-am luat de la fotbal la handbal. E un manager foarte bun şi nu contează sportul când ştii să asiguri un climat excelent pentru performanţă. Această echipă ne face cea mai bună reclamă în ţară şi străinătate şi sper să facă o figură frumoasă şi în Liga Campionilor”, a transmis, printre altele, Mircia Gutău.