Alte sporturi

Ştafeta de fete a CNMB, pe locul I la Campionatul Naţional Şcolar

La sfârşitul lunii mai, pe Stadionul Tineretului din Capitală, s-a desfăşurat Campionatul Naţional Şcolar de atletism. Printre sportivii prezenţi la competiţia din Bucureşti s-au aflat şi atleţii de la Colegiul Naţional „Mircea cel Bătrân”. Vâlcenii au obţinut din nou rezultate notabile şi au ocupat locuri fruntaşe în clasamentele finale. Fetele care au format ştafeta de 4 x 100 metri au devenit încă o dată campioane naţionale şcolare. Echipa a fost formată din Maria Marinela Mazilu, Laura Dumitraşcu, Simina Rizea, Ana Maria Roşianu, cea din câştigând şi o medalie de argint la proba de 100 metri plat. Tot o medalie de argint a obţinut şi Laura Dumitraşcu, însă în competiţia de triplusalt.
În ştafeta de 4 x 100 metri rezervată băieţilor, formaţia CNMB a ocupat doar locul 6, gruparea fiind alcătuită din Andrei Neagoe, Eduard Maşală, Bogdan Vlad şi Silviu Siminoiu.
„Sunt nişte rezultate deosebite şi pe această cale doresc să le mulţumesc elevilor participanţi, dar şi profesorilor care i-au pregătit. Este vorba despre Marinela Mirea, antrenoarea sportivelor Ana Maria Roşianu şi Laura Dumitraşcu, Angela Popescu, profesoara Siminei Rizea şi Mihail Despoiu, antrenorul Marinelei Mazilu”, ne-a declarat Rodica Tomoiagă, antrenoare de atletism în cadrul CNMB.
Atleţii vâlceni se pregătesc în continuare pentru Grand Prix-ul de juniori 3, care va avea loc în zilele de 19 şi 20 iunie, la Bucureşti. Tot în Capitală, pe 3 iulie, se va mai desfăşura un Grand Prix, care va avea ca obiectiv selecţionarea sportivilor pentru participarea la Campionatul Mondial de juniori mari. (O.D.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button