Liga V

Stadion de Liga a III-a la Grădiştea

boiangiuterenliga3* în 2010, primarul Ilie Boiangiu va inaugura una dintre cele mai cochete baze sportive din judeţul Vâlcea

Primarul Ilie Boiangiu va inaugura în 2010 una dintre cele mai cochete baze sportive din Vâlcea. Lucrările de modernizare ale stadionului din comuna Grădiştea au început practic acum un an. Având dimensiuni optime (90 metri / 60 metri), terenul de fotbal întruneşte toate condiţiile pentru a fi considerat cochet, fiind dotat şi cu un sistem de drenaj. Baza sportivă dispune de asemenea de vestiare ultra-moderne, pentru gazde, oaspeţi şi arbitri, care încă nu au fost finalizate. În perioada următoare, se va pune gresia, faianţa şi se vor monta instalaţiile pentru apă rece şi apă caldă. Deasupra clădirii care adăposteşte vestiarele a fost construită o tribună cu o capacitate de 300 de locuri, care va fi dotată cu scaune de plastic.
„Până în acest moment, lucrarea este terminată în proporţie de 80 la sută. Se lucrează însă intens în continuare pentru că îmi doresc să inaugurăm această bază sportivă în cel mai scurt timp. Chiar dacă nu am primit decât 35 la sută din valoarea totală a proiectului, adică aproximativ 3 miliarde de lei vechi, lucrările s-au derulat fără probleme până acum. Angajaţii de la RAJDP Vâlcea – firma care execută lucrarea – au depus o muncă extraordinară, iar activitatea a decurs conform planurilor, în ciuda problemelor financiare cu care ne-am confruntat în ultimele luni”, ne-a spus primarul Ilie Boiangiu, după care a adăugat: „Gazonul se prezintă într-o stare impecabilă, în curând urmând a fi cosit a doua oară. Dacă ne vor fi alocaţi şi restul banilor, estimez că din această toamnă se vor putea juca pe acest stadion meciuri de fotbal în cele mai bune condiţii”.
Prin prisma faptului că are dimensiunile minime necesare, vestiare moderne, tribună cu 300 de locuri pe scaune, precum şi o parcare cât se poate de spaţioasă, stadionul din comuna Grădiştea ar putea fi omologat fără probleme pentru a găzdui meciuri inclusiv din Liga a III-a. „Alături de alte lucrări care se vor finaliza în 2010, inaugurarea bazei sportive va reprezenta un moment important pentru localitatea noastră”, a concluzionat Boiangiu.

Nicolae CIUCESCU

Articole Similare

One Comment

  1. Dimensiunile minim necesare pentru L3 sunt 100/62.daca chiar are 90/60 e mare pacat de investitia de acolo.

Lasă un răspuns

Back to top button