Liga IVFotbal

Sparta, cea mai în formă echipă a momentului, în Liga a IV-a

CS Gușoeni a fost considerată o ”nucă tare” în acest retur de campionat, mai ales pe teren propriu. A câștigat cu Alunu și Atletic Drăgășani și a pierdut doar cu lidera, FC Păușești Otăsău (cu 2-0), până la meciul din această rundă, cu echipa de pe locul secund, Sparta. Acum, Gușoeni a cedat cu 4-0. Formația pregătită de Mihai Lungan și Romeo Chelcea pare să fie cea mai în formă gruparea din Elită, în acest moment. Ultimele jocuri le-a câștigat la diferențe mari de scor. În șase meciuri, marcase 29 de goluri și primise doar două, de la Budești și Mateești. La Gușoeni, echipa râmniceană a avut un nou joc reușit și a ajuns la un total de 33 de goluri în retur. A fost mai greu până la deschiderea scorului. Edi Popa a marcat în minutul 38 pentru 0-1. Apoi, Laurențiu Cazan a realizat hattrick-ul. În minutul 60 era deja 0-4. Așa s-a și terminat.

”A fost un meci greu din toate punctele de vedere, chiar dacă scorul poate nu arată așa. Adversara a fost motivată, organizată. Pe final au avut și cei de la Gușoeni câteva ocazii, chiar și o bară. Acum vrem să ne liniștim și imediat începem pregătirea pentru următorea etapă. Nu va fi un meci decisiv cu Păușești Otăsău. Mai sunt multe runde până la final. Fiecare joc este la fel de important. Am avut și câteva indisponibilități cu Gușoeni, pe Vlad Roșianu, Edi Pușcatu, cu probleme medicale. Terenurile sunt foarte tari în această perioadă și inevitabil apar și accidentări. Sperăm să mai recuperăm din jucători și să avem lotul valid pentru partidele care vor urma”, a precizat Romeo Chelcea, președintele clubului Sparta.

Pentru Sparta urmează marele derby al campionatului, care poate decide, într-o măsură considerabilă, titlul județean. Partida cu FC Păușești Otăsău va avea loc pe ISport Arena sâmbătă, 20 aprilie, de la ora 11.00. Mai rămân șapte etape după acest derby, în care cele două combatante la titlul județean vor juca, după următorul program: FCPO – Ionești, etapă în care Sparta ia trei puncte fără să joace, cu Mădulari; Chimia – FCPO și Sparta – Alunu; FCPO – Berbești și Malaia – Sparta; Budești – FCPO și Sparta – Drăgășani; Brezoi – Sparta și FCPO – Tomșani; Costești – Sparta și Băbeni – FCPO; Sparta – Ionești și FCPO – Mateești.

Articole Similare

Back to top button