Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Administratie

Sorin Romcescu vrea să atragă investitori la Slătioara

Primarul Sorin Romcescu depune toate eforturile pentru ca Slătioara să se dezvolte şi din punct de vedere industrial. În acest sens, social-democratul a întocmit un proiect ce vizează amenajarea unui parc şi a unui ştrand pe platoul de la Milostea. În plus, alesul local vrea să concesioneze o suprafaţă de teren pentru ca firmele interesate să dezvolte afaceri. „În acea zonă, avem în jur de 25 de hectare pe care le putem unde se pot amenaja spaţii comerciale şi industriale, pe care dorim să le concesionăm unor investitori. Am primit deja solicitări în acest sens, ne mai trebuie însă câteva avize, după care vom trece la fapte. În fond, în opinia mea, aceasta ar fi cheia succesului! Vă daţi seama ce ar însemna acest lucru pentru comuna Slătioara: se vor crea locuri de muncă pentru locuitori, iar bugetul primăriei va creşte prin colectarea taxelor şi a impozitelor de la angajaţi şi de la firmele respective. Aşadar, ar fi un progres însemnat pentru Slătioara, de aceea mizăm foarte mult pe acest proiect”.
Spre dezamăgirea primarului Romcescu, până în prezent, la Slătioara, nu există mari investitori care să desfăşoare afaceri. „Zona nu e atât de mult dezvoltată, oamenii s-au concentrat mai mult pe comerţ, nicidecum pe producţie. Avem doar o micro-întreprindere de prelucrare a lemnului, cu vreo 15 oameni angajaţi. Ne-am dori şi alt gen de investitori, de aceea vrem să atragem firme care să vină să investească la Slătioara”, a concluzionat Romcescu. (N.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button