Liga II

Sorin Bucuroaia, două etape în tribună

Bucuroaia* după ce şi-a ispăşit jumătate din pedeapsă la Deva, antrenoul CSM-ului nu va sta pe bancă nici în meciul cu Petrolul

Aşa cum era de aşteptat, eliminarea din meciul cu ALRO Slatina s-a lăsat cu sancţiuni pentru antrenorul CSM-ului, Sorin Bucuroaia, care nu a mai putut să-şi conducă elevii de pe banca tehnică la Deva. Tehnicianul din Zăvoi a primit două etape de suspendare din partea Comisiei de Disciplină din cadrul FRF, în urma protestelor la adresa asistentului Gabriel Dan, care nu semnalizase la momentul oportun lovitura dură pe care slătineanul Iosif Kalai i-a aplicat-o atacantului Dan Gogoşoiu. În aceste condiţii, la Deva, pe banca tehnică a stat doar secundul Dumitru Teleşpan, principalul Sorin Bucuroaia luând loc în tribună. Sancţiunea încasată de Bucuroaia va fi valabilă şi pentru meciul cu Petrolul Ploieşti, ultimul pe care vâlcenii îl vor disputa în turul campionatului.

Balauru nu şi-a mai putut ajuta coechipierii în ultimele minute ale meciului de la Deva
* decarul CSM-ului a părăsit terenul accidentat şi nu a mai putut fi nici măcar schimbat

La Deva, CSM-ul a jucat ultimele minute în inferioritate numerică, dar nu din cauza unei eliminări, ci din pricina unei accidentări. Din minutul 82, decarul echipei vâlcene, Dan Balauru – unul dintre cei mai utili jucători ai formaţiei din Zăvoi – n-a mai putut continua meciul după o intrare dură a unui adversar. Cum schimbările erau deja efectuate, antrenorii vâlceni nici nu l-au mai putut înlocui.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button