Liga II

Petrolul se vinde scump în Zăvoi!

* la finele săptămânii, mai precis sâmbătă, 4 decembrie, de la ora 11.00, CSM Rm. Vâlcea înfruntă, pe teren propriu, echipa ploieşteană antrenată de Vali Răchită

După încă o dezamăgire trăită în deplasare, fotbaliştii de la CSM Rm. Vâlcea au parte de un examen cu adevărat dificil pe teren propriu, în următoarea rundă din campionat, ultima din tur. La finele săptămânii, mai precis sâmbătă, 4 decembrie, de la ora 11.00, elevii lui Sorin Bucuroaia vor înfrunta, pe stadionul din Zăvoi, pe Petrolul Ploieşti, una dintre formaţiile implicate în lupta pentru promovare.

Cele 3 puncte, necesare ca aerul pentru CSM

În condiţiile în care echipa vâlceană a rămas la „minus 5” în clasamentul „adevărului” după eşecul de la Deva, iarna se anunţă a fi una cu adevărat grea pentru Mitu, Balauru & Co., care vor trebui să tragă tare în retur pentru a nu avea emoţii în ceea ce priveşte retrogradarea. Poate tocmai de aceea, CSM nu are voie să mai facă vreun pas greşit cu Petrolul Ploieşti, vâlcenii având nevoie ca de aer de o victorie în duelul cu trupa antrenată de Vali Răchită pentru a nu-şi complica situaţia.

Mijlocaşul Ionuţ Popescu revine după suspendare

În partida de la finele acestei săptămâni, tehnicienii vâlceni vor putea miza din nou pe serviciile mijlocaşului Ionuţ Popescu, care nu a putut fi folosit în runda precedentă, deoarece se afla în stare de suspendare. Altfel, se speră ca şi Dan Balauru, accidentat în ultimele minute ale meciului cu Mureşul Deva, să fie apt de joc pentru confruntarea cu Petrolul Ploieşti.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button