Liga II

Sorin Bucuroaia: „Sunt dezamăgit!”

Bucuroaia Sorin* tânărul antrenor al CSM-ului a recunoscut că mai are de muncă până ce echipa va arăta aşa cum îşi doreşte

Din păcate, deşi la CSM Rm. Vâlcea au fost legitimaţi jucători cu experienţă la nivelul Ligii a II-a şi chiar la nivelul Ligii I, rezultatele lipsesc, iar antrenorul Sorin Bucuroaia, aflat la prima sa experienţă pe banca unei echipe de acest nivel, pune totul pe seama lipsei de coeziune dintre jucători.
„Sunt mulţumit pentru felul cum a jucat echipa astăzi, dar sunt trist pentru rezultatul consemnat la final. Sunt foarte dezamăgit din cauza înfrângerii, deşi înaintea partidei eram optimist şi speram să câştigăm primele noastre puncte în campionat. Una peste alta însă, e îmbucurător faptul că jucătorii mei au fost determinaţi. Cred că, de la meci la meci, jocul va începe să meargă. Deocamdată, ne lipseşte omogenitatea, atât se poate în acest moment, trebuie să avem răbdare. Ne-am strâns de doar două săptămâni aşa că este foarte greu să devenim o familie într-un timp atât de scurt, iar eu asta încerc să creez, o echipă redutabilă şi puternică. Pentru felul cum s-au dăruit în teren, cum s-au ajutat reciproc, toţi au dat dovadă că sunt deja o familie, iar asta îmi dă speranţe că în viitor altele vor fi şi rezultatele. Poate tocmai de aceea, i-am şi felicitat pe elevii mei, chiar dacă la final nu am câştigat. Cred că, individual, fiecare dintre jucătorii aduşi în Zăvoi au o valoare deosebită, au demonstrat acest lucru în multe momente ale meciului cu ACU Arad. Unii sunt însă nepregătiţi, alţii au câteva kilograme în plus, dar toate acestea se vor corecta cu siguranţă pe parcurs. Cu multă muncă sperăm să readucem Vâlcea acolo unde îi este locul, pentru că acest oraş are o tradiţie frumoasă în fotbal”, a spus Bucuroaia la conferinţa de presă care a urmat meciului cu ACU Arad.
Altfel, Bucuroaia a explicat şi de ce mizează în mod special pe experienţa unor jucători în vârstă, îndepărtându-i pe tinerii fotbalişti pe care i-a găsit în Zăvoi. „Este un început de drum, iar eu am considerat că ne trebuie foarte multă experienţă. Avem în continuare în lot fotbalişti tineri, dar şi jucători mai în vârstă, pe care eu nu îi consider bătrâni. Cred că dacă îi îmbinăm perfect va rezulta o trupă bună până la urmă. Am încredere în fiecare, atât în cei tineri, cât şi în cei mai în vârstă”, a concluzionat Bucuroaia.

APEL CĂTRE PUBLIC
„Toţi vâlcenii trebuie să înţeleagă că e nevoie de răbdare”
* antrenorul Sorin Bucuroaia a ţinut să evidenţieze faptul că spectatorii trebuie să aşteapte o perioadă până ce jocul CSM-ului va străluci cu adevărat

Sâmbăta trecută, Sorin Bucuroaia a bifat primul meci în Zăvoi ca antrenor al CSM-ului şi s-a putut convinge de reacţiile publicului vâlcean. Chiar dacă în timpul jocului au existat şi oameni care au taxat jocul slab al „municipalilor”, Bucuroaia a evitat să intre în polemici cu aceştia la conferinţa de presă de după meciul cu ACU Arad. „Sunt mulţumit de reacţia publicului vâlcean. Până la urmă, peste tot e aşa, oamenii sunt foarte nerăbdători, dar cu ACU Arad cred că părerile au fost însă împărţite. Unii ne-au contestat, iar alţii ne-au felicitat, însă cunoscătorii îşi pot da seama că este prea devreme să cerem foarte mult acestor jucători şi acestei echipe, răbdarea trebuind să fie deocamdată cuvântul de ordine. Ştiu că se aşteaptă rezultate imediate, dar trebuie să se înţeleagă că e nevoie de foarte multă muncă până ce vom ajunge acolo unde ne dorim. Iar în acest moment, asta e tot ceea ce le cer tuturor spectatorilor vâlceni: răbdare”, a subliniat Bucuroaia.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button