Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Politica

Somaţiile lui Almaşi, pe masa lui Ion Cîlea

Situaţia financiară a consilierului judeţean PDL Bogdan Almaşi pare să fie destul de gravă. Potrivit unor surse din Consiliul Judeţean Vâlcea, pe numele acestuia au sosit de curând mai multe somaţii care au ajuns inclusiv pe masa preşedintelui Ion Cîlea, omul pe care Almaşi îl atacă în permanenţă de câteva săptămâni.

Disperaţi că nu îşi mai pot recupera banii de la Almaşi, câţiva dintre cei cărora democrat liberalul le este dator au crezut că-şi pot rezolva problemele apelând la şeful CJV.  Aceştia i-au solicitat lui Cîlea să îi reţină indemnizaţia de consilier judeţean. Preşedintele CJ le-a explicat însă că acest lucru nu este posibil. În schimb, preşedintele l-ar putea taxa pe arţăgosul pedelist făcând publice nume şi cifre. Bogdan Almaşi nu pare prea îngrijorat însă nici de această situaţie. „Dacă am sau nu datorii e problema mea şi nu văd de ce s-ar amesteca domnul Cîlea. Dacă ne contrazicem, vreau să o facem strict pe proiecte sau pe probleme de administraţie”, susţine Almaşi. Democrat liberalul a apreciat, totodată, că Ion Cîlea ar trebui să plece din fruntea Consiliului Judeţean, sub conducerea sa, judeţul Vâlcea bătând pasul pe loc. „Dumnealui uită un lucru: sunt membru în Comisia de Buget-Finanţe a CJ şi chiar mi-am luat rolul în serios până acum. De acum, o să fac chiar exces de zel şi o să îmi iau rolul şi mai în serios! Judeţul Vâlcea are nevoie de un lider cu viziune, de un lider care să poată să gândească un masterplan, să aibă strategii de dezvoltare pe fiecare domeniu şi să îşi organizeze activitatea după aceste documente. Toate strategiile elaborate în cadrul CJ sunt făcute aşa, ca să nu se spună că nu sunt făcute, pentru că după aceea stau uitate prin sertarele instituţiei. Strategia de dezvoltare economică a judeţului este o glumă, la fel ca multe altele! Ajunge, domnule Cîlea, cu conducerea judeţului după ureche”, a acuzat consilierul judeţean, recompensat de PD-L, zilele trecute, cu funcţia de director economic al DADP Râmnicu Vâlcea.

Alexandra Ionescu

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button