Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Liga V

Situaţie inedită în Seria I

* primele două echipe au acelaşi număr de puncte (51), iar diferenţa la golaveraj este identică (+27)

Situaţie mai rar întâlnită în fotbal! În Seria I, după desfăşurarea a 24 de etape, AS Căzăneşti şi Unirea Păuşeşti-Măglaşi au acelaşi număr de puncte (51), iar diferenţa la golaveraj este identică (+27). Teoretic, pe prima poziţie ar trebui să se situeze echipa finanţată de Ovidiu Preda, datorită avantajului pe care aceasta îl are ca urmare a meciurilor directe susţinute în compania ocupantei locului secund. În tur, rezultatul confruntării dintre cele două formaţii a fost 1-1, în timp ce în cea de-a doua parte a campionatului, AS Căzăneşti s-a impus cu 3-1. Cum însă, în timpul sezonului, la egalitate de puncte contează mai întâi golaverajul şi nu rezultatele directe, Unirea Păuşeşti Măglaşi deţine în acest moment supremaţia, graţie golurilor mai multe marcate (61 faţă de 57). „În caz că vom încheia sezonul la acelaşi număr de puncte cu AS Căzăneşti, nu noi vom fi cei care vor promova. De aceea, trebuie ca adversarii noştri să se încurce măcar o dată în etapele care au mai rămas de jucat”, ne-a declarat Sandu Tomescu, antrenorul echipei Unirea Păuşeşti-Măglaşi. (L.C.)

Articole Similare

One Comment

  1. Daca A S Cazanesti promoveaza ar fi o mare dezamagire in pentru Unirea Pausesti-Maglasi,si totodata pentru liga IV deoarece la meciurile Unirii Pausesti se strang cel putin 150-200 de suporteri fiecare meci,nu conteaza ca se joaca in deplasare sau acasa. Este mult mai iubit fotbalul in Pausesti decat la Cazanesti.Nici la liga IV nu sunt asa multi suporteri cum vin la Pausesti,dar din pacate Cazanesti apartine de Rm Valcea,si se pot face tot felul de blaturi.

Lasă un răspuns

Back to top button