Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Liga III

Situaţia Gheconului în Liga a III-a rămâne incertă

FC Ghecon nu a reuşit deocamdată să-şi facă o idee clară asupra viitorului pe care i-l rezervă „Mama Omidă”: dacă va mai juca sau nu în acest eşalon şi din sezonul viitor. În cele două partide susţinute în această săptămână, trupa din Lăpuşata a obţinut o înfrângere în deplasarea de la CS Albota şi o victorie, în partida de la Berbeşti, acolo unde a întâlnit-o pe CS Vişina Nouă, echipă cu care s-a luptat prima dată vara trecută, atunci când şi-a revendicat dreptul de a juca în Liga a III-a.

La Albota nu s-a putut câştiga

În prima partidă de săptămâna trecută, ce a avut loc marţi, 20 aprilie, echipa patronată de parlamentarul Dan Mazilu s-a deplasat la Albota, acolo unde a înfruntat echipa locală, într-un meci care nu a adus, în cele din urmă, rezultatul dorit. Echipa-gazdă i-a condus pe vâlceni cu 3-0, însă, pe final, Frunză şi Nistor au mai micşorat din handicap, înscriind câte un gol în minutele 82 şi 93. „Era o pâine de mâncat la Albota, însă nu s-a putut obţine mai mult în acea zi. Nu a fost să fie ziua noastră”, s-a exprimat imediat după meci un apropiat al celor de la FC Ghecon.

Vişina Nouă, din nou „strivită” de vâlceni

În cel de-al doilea meci, Roşoagă, Ursu & co. au primit la Berbeşti vizita celor de la CS Vişina Nouă, o mai veche cunoştinţă, încă de pe vremea când aceştia susţineau la Piteşti meciul de baraj pentru promovare. Dacă în prima repriză, echipa din judeţul Olt ne-a dominat în întregime, dovedind o disciplină tactică ireproşabilă, în cel de-al doilea mitan situaţia de pe teren a cunoscut o turnură la aproape 180 de grade. Epuizaţi fizic, adversarii au cedat treptat teren în favoarea noastră şi, după o tatonare de câteva minute bune, Ghecon avea să marcheze primul şi singurul gol al partidei. Juniorul Bucei a fost pe fază la o bâlbâială produsă în defensiva adversă şi a marcat golul de trei puncte, fiind, fără dubiu, cel mai important jucător al echipei în această confruntare.  

Iulian Roşoagă: „Sper să nu fim patru echipe vâlcene în Liga a III-a”

Ca urmare a rezultatelor bune consemnate în ultimele etape, căpitanul Iulian Roşoagă s-a convins de potenţialul echipei sale, fiind în proporţie de 75 la sută convins că vor continua şi din sezonul viitor în Liga a III-a. „Cine a văzut cum joacă echipele din seria noastră, s-a convins că de faptul că noi nu suntem deloc cei mai slabi. Locul nostru va rămâne şi din august tot în Liga a III-a. Sper ca, din sezonul viitor, să joace trei echipe vâlcene în Liga a III-a, aşadar, Oltul Ioneşti 2009 să treacă meciul de baraj. Problema e să nu fim patru la acest nivel, adică să retrogradeze CSM-ul, pentru că aici ar fi chiar un dezastru pentru fotbalul vâlcean”, ne-a spus Iulian Roşoagă. (L.C.)

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button