Volei

Show pe cinste în Sala „Capela”

• voleibalistele pregătite de antrenorii Marius şi Nicoleta Mărgărit au întâlnit sâmbătă, 24 octombrie, pe teren propriu, echipa Clubului Sportiv Şcolar Caransebeş.

După ce fetele de la CET Govora – CNMB s-au impus în primul set cu scorul categoric de 25-12, în al doilea au fost învinse la 20 de puncte. Apoi a urmat cea mai disputată parte a competiţiei, setul 3. Toţi susţinătorii vâlcencelor au fost ţinuţi cu sufletul la gură de competitivitatea dintre cele două grupări, ambele demonstrând cât de mult îşi doresc să câştige. În final, elevele soţilor Mărgărit şi-au învins adversarele cu 26-24. După obţinerea unei victorii atât de dificile, ultimul set a venit de la sine (25-11). Astfel, formaţia din cadrul Colegiului Naţional „Mircea cel Bătrân” a câştigat meciul din etapa a patra a Campionatului Naţional de volei rezervat Diviziei A2, cu scorul de 3-1. „După ce câştigi un prim set la o diferenţă mare de puncte, apare o relaxare involuntară. Astfel de lucruri nu se întâmplă numai la noi, ci şi la nivelul echipelor de senioare. Acesta ar cam fi motivul pentru care am pierdut al doilea set. A mai fost acel moment ciudat pe care nu l-am înţeles, în care noi conduceam cu 21 la 20 şi nu ştiu ce s-a întâmplat cu tabela de am ajuns să fim conduşi cu 23 la 20. Oricum, nu era asta neapărat problema, pentru că şi jocul echipei noastre a fost slab în setul 2. Când fetele au văzut că această echipă de jucătoare scunde a fost în stare să le ia setul al doilea, pe următorul l-au început cu teamă. După un joc foarte echilibrat, am câştigat totuşi, iar scorul a devenit 2-1. Apoi a urmat setul 4, care din punctul meu de vedere a reprezentat diferenţa de valoare dintre cele două echipe. În concluzie, pot spune că sunt mulţumit de cum au decurs seturile 1 şi 4”, ne-a declarat Marius Mărgărit. 

„A fost un spectacol frumos şi un meci bun” 

Pe parcursul acestei partide, antrenorii de la CET Govora – CNMB au folosit următoarele jucătoare: Ioana Toma, Luiza Dinu, Andreea Turlea, Mădălina Bălănoiu, Simona Bîrzan, Mirabela Duma, Claudia Sandu, Alexandra Ciucu şi Andreea Costache. Marius Mărgărit şi-a exprimat punctul de vedere în ceea ce priveşte evoluţia generală a echipei. „Claudia Sandu s-a descurcat bine în anumite momente, Ioana Toma a fost de excepţie astăzi, Mădălina Bălănoiu a jucat bine în seturile 1 şi 4, iar Simona Bîrzan încă nu a ajuns la forma la care ar trebui să fie în momentul de faţă, deşi este o jucătoare cu un potenţial deosebit. Per ansamblu, cred că a fost un spectacol frumos şi un meci bun”, a precizat Marius Mărgărit. 

Fetele se pregătesc pentru întâlnirea cu CNE CSŞ2 Baia Mare 

Următoarea competiţie va avea loc pe data de 31 octombrie, atunci când voleibalistele vâlcene se vor deplasa la Baia Mare. Acolo se va desfăşura partida din etapa a cincea a Diviziei A2, în care CET Govora – CNMB va întâlni echipa locală a Centrului Naţional de Excelenţă CSŞ2.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button