Politica

Senatorul Coca, forţat să-şi vândă jumătate din firmă

Viaţa e grea, românii o duc din ce în ce mai greu, firmele se închid una după alta, şomajul a atins cote alarmante, totul se scumpeşte, iar dezastrul continuă. De ce? Pentru că pedeliştii care ne conduc destinele sunt nişte incompetenţi, atei, hoţi nenorociţi şi idioţi. Sigur, şi mai tâmpiţi au fost ăia care i-au votat, dar, cum spuneam şi înainte de alegeri, ne-am făcut-o cu mâna noastră şi, prin urmare, ne merităm soarta.
România a devenit o ţară insuportabilă, aproape fără perspective de revigorare, tristă, închisă, izolată, trenţuită, murdărită, vlăguită, intrată parcă în comă. Singurii cărora le mai merge bine sau foarte bine în România sunt grangurii de la PD-L, din conducerea centrală, din provincie, preşedinţi de organizaţii, parlamentari, primari, consilieri, deopotrivă şi oameni de afaceri, devalizatori, panacotari de profesie, mulţi dintre ei şcoliţi la Facultatea Şmecherilor şi Bandiţilor, pe care nu mai au mult şi o instituţionalizează. Nici măcar cândva norocoşilor din Opoziţie nu le mai surâde soarta. Pe de altă parte, şi comunităţile care i-au ales suferă cumplit. Nu primesc nimic pentru investiţii, pentru că toţi banii publici se trimit direct sau prin intermediari în conturile firmelor pedeliste. Şi oamenii de afaceri din Opoziţie ţipă înspăimântaţi. Afacerile lor sunt primele controlate, tocate, măturate. PD-L rade tot ce-i stă în cale! După ce a pus talpa pe Justiţie, PD-L mai are de câştigat un singur război: cel cu puţina presă rămasă independentă. Dacă îl câştigă, românii se pot muta „liniştiţi” în altă ţară. Aici nu mai au ce căuta!
Noi, înainte de a ne muta ziarul pe plantaţiile de măsline din Grecia, vrem neapărat să vă dăm de ştire că şi senatorului PSD Laurenţiu Coca îi merge foarte prost. De ce dăm acest exemplu? Păi, cam el ocupă cea mai mare funcţie în stat din Opoziţia vâlceană. Şi ne interesează că greutăţile, datoriile, responsabilităţile, belelele, taxele şi impozitele l-au împins să-şi vândă aproape jumătate din celebra sa firmă de termopane. 49 la sută dintre acţiunile Montaj Construct SRL au fost cumpărate de Ovidiu Ciogescu, proprietarul companiei ElectroVâlcea, unul dintre cei mai importanţi jucători de pe piaţa construcţiilor din judeţul nostru.
Bine, între noi fie vorba, se putea şi mai rău! D.D.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button