Politica

Maria Bercea trebuie să explice cum a gestionat fondurile RAPPS

Maria Bercea ne-a devenit şi mai antipatică după arestarea lui Mircia Gutău când, într-o emisiune realizată de Marian Marin la „Vâlcea 1”, pe care ne-am permis să o şi înregistrăm, a spus: „asta e, viaţa merge mai departe!”.
Înainte, consiliera municipală PD-L, care ocupă şi funcţia de director al RAPPS Vâlcea, ne era antipatică doar pentru simplul motiv că a fost promovată pe criterii politice şi, dintr-o ţaţă de cartier, a ajuns în funcţii pe care, în opinia noastră, nu le merită.
Maria Bercea este, dincolo de toate aceste lucruri, şi un slab dacă nu chiar rău intenţionat manager. Pedelista a gestionat prost fondurile instituţiei şi i-am sugera deputatului Cristian Buican, cel care a început o verificare a modului în care sunt administraţi banii publici în judeţul Vâlcea, să o ia şi pe dumneaei la întrebări pe Legea 544. De exemplu, să o întrebe – către ce firme au fost mătrăşiţi banii de la Cindrel şi care a fost utilitatea acelor cheltuieli? Nu de alta, dar există suspiciuni potrivit cărora Maria Bercea s-ar fi folosit în interes personal de fondurile acestui hotel şi ale RAPPS. Dacă îi e ruşine domnului Buican să o ia la purecat, să ne dea un bip şi o întrebăm noi, aşa cum ştim, de or să-i zboare fulgii pe toţi pereţii.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button