Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Politica

Senatorul Coca a primit o invitaţie de la independenţi, dar a refuzat-o

Deputatul Constantin Mazilu refuză să spună dacă senatorul PSD Laurenţiu Coca a avut sau are negocieri cu UNPR. El susţine că nici nu a încercat să-l convingă pe prietenul său să intre în noua formaţiune politică, deşi are cu acesta o relaţie foarte strânsă.

„Nu vreau să comentez acest aspect şi nici nu am ce să spun. Este prietenul meu şi, mai mult decât atât, i-am cununat fiica, pe Ioana. Suntem foarte apropiaţi, nu pot să neg, am fost şi colegi la şcoală. Dar şi în alte condiţii, chiar dacă doi politicieni mai mult sau mai puţini apropiaţi fac parte din partide diferite, asta nu înseamnă că trebuie să fie automat duşmani. Eu sunt aici, el a rămas la PSD. Este alegerea lui şi i-o respect. Poate că vreodată vom fi din nou colegi, sau poate că nu vom mai fi niciodată. Din păcate, nu văd viitorul, ca să dau un răspuns tranşant”, a precizat şeful Departamentului „Infrastructură” din cadrul UNPR, evitând să răspundă dacă Laurenţiu Coca este sau nu pe lista de aşteptare a independenţilor.
Cu câteva luni în urmă, senatorul PSD mărturisea că şi el a fost contactat de grupul lui Gabriel Oprea, însă a refuzat să facă acest pas. După plecarea lui Dan Mazilu din PSD, chiar şi dintre social-democraţi mulţi se aşteptau să urmeze Laurenţiu Coca. Zilele trecute, acesta a lăsat să se înţeleagă că îl preocupă foarte mult viitorul PSD. De altfel, el a anunţat că, la alegerile interne pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene, îl va susţine pe Ion Cîlea.

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button