Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Liga IV

Se vede luminiţa de la capătul tunelului pentru formaţia lui David

Înfrângerea suferită la Măldăreşti a fost ca un duş rece pentru jucătorii de la FC Băbeni, care au înţeles importanţa meciului cu Nova Turist şi s-au mobilizat pentru a-şi apropia victoria.

E adevărat, doar o parte dintre ei au demonstrat că-şi cunosc interesul, cei care-şi doresc cu adevărat să mai joace şi din toamnă în eşalonul de elită judeţean. Au fost şi câteva excepţii, jucători care au lipsit de la acest meci, astfel fiind necesare anumite implanturi în „primul 11”, pentru ca FC Băbeni să joace în efectiv complet. Formaţia lui Florentin David s-a descurcat şi aşa, însă a avut parte de o replică tăioasă din partea Novei. Primele 45 de minute s-au încheiat la egalitate, 0-0, în debutul părţii secunde făcându-se diferenţa. Strâmbeanu şi-a adus echipa în avantaj, iar Filipoiu a punctat pentru 2-0, aducând liniştea în tabăra băbenară. Oaspeţii au crezut, totuşi, că pot întoarce rezultatul, au ieşit la joc, şi-au creat câteva ocazii importante, dar n-au reuşit să înscrie, gazdele obţinând cele trei puncte din această întâlnire. Astfel, în timp ce pentru FC Băbeni a început să se vadă luminiţa de la capătul tunelului, şansele de a se salva de la retrogradare crescând considerabil, Nova şi-a pierdut orice speranţă. Doar o minune ar putea salva de la retrogradare formaţia patronată de Tavi Păunescu.

„Avem cinci variante pentru a juca şi în sezonul viitor în Liga a IV-a”

Dacă FC Băbeni şi-a făcut calcule că i-ar mai trebui, în cele patru etape rămase de disputat (în care va întâlni formaţiile AS Şirineasa, Cozia Călimăneşti, Olteţul Alunu şi Minerul Berbeşti), măcar trei puncte pentru a spera că va rămâne în eşalonul fotbalistic de elită judeţean, Nova Turist şi-a stabilit alte priorităţi. „Nu cred că mai avem şanse de a ne salva de la retrogradare. Dar nu ne vindem, nu ne predăm. Jucăm toate meciurile pe teren şi dacă alţii sunt mai buni decât noi, acceptăm acest lucru. Există, totuşi, anumite oportunităţi pentru a evolua şi în sezonul viitor în eşalonul de elită judeţean. Avem cinci variante pentru a juca şi în sezonul viitor în Liga a IV-a. Nu putem spune despre ce e vorba, pentru că nu vrem să supărăm pe nimeni. Deocamdată suntem în tatonări. Când se încheie campionatul, vom spune mai multe”, a precizat Augustin Amati, antrenorul Novei Turist.

Simona SIMA

Articole Similare

Lasă un răspuns

Back to top button